Dobro došli

CBS International je deo CBRE Inc. grupacije, vodeće međunarodne kompanije na polju komercijalnih nekretnina, prema prihodima u 2015. godini. Svojim klijentima obezbeđujemo najširi uvid u tržišna kretanja i pružamo konsultantske usluge sa ciljem maksimiziranja vrednosti njihovih nepokretnosti.

Pročitaj više

 • Q4 2016

  Nakon detaljne analize tržišta kancelarijskih prostora, tim CBS International za kancelarijske prostore, pružio je ekspertsku podršku Kineskoj državnoj banci u identifikovanju pravog poslovnog prostora koji može da odgovori specifičnim zahtevima novog igrača u bankarskoj industriji, na prestižnoj novobeogradskoj adresi. Pored realizacije zakupa, CBS International tim za projekt menadžment, je angažovan na usluzi kompletnog preuređenja 1.200 m2 prostora, kako bi nove kancelarije odgovarale visokim kriterijumima i standardima poslovanja ovog globalnog bankarskog giganta.

 • Q4 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International uspešno je realizovao zakup maloprodajnog prostora u okviru druge faze poslovnog centra GTC Fortyone za proširenje mreže apoteka kompanije Goodwill Pharm.

 • Q3 2016

  Uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora, zastupnik za Doca modu i asesoare od kože, KG Fashion, pozicionirao i otvorio je novu radnju u Beogradu na Bulevaru Kralja Aleksandra.

 • Q3 2016

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, House of Samsonite, novi generalni distributer brenda, odabrao je ulicu Čika Ljubina u centru Beograda za svoju prvu maloprodajnu lokaciju.

 • Q2 2016

  PIRATE TECHNOLOGIES, kompanija koja se bavi online organizacijom putovanja, zakupila je kancelarijski prostor i preselila svoje poslovanje u Airport City Belgrade biznis park, uz profesinalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International je uspešno realizovao zakup novog maloprodajnog prostora u okviru proširenja mreže lokala kompanije INTERSPORT, otvaranjem nove radnje u okviru retail parka, Aviv Park Pančevo.

 • Q2 2016

  TREFOLINO, domaća kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom dečijih igračaka, odlučila se za dalje širenje svoje mreže u okviru retail parka Aviv Park Pančevo uz profesionalnu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q2 2016

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora AFRODITE MODE COLLECTION, odabrala je Terazije u centru Beograda za svoju novu maloprodajnu lokaciju.

 • Q2 2016

  Uz podršku sektora za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International, RAIFFEISEN Banka otvorila je svoju novu filijalu u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu.

 • Q2 2016

  SPORT DEPOT, domaće preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom sportskih brendova Jack Wolfskin, Keen, Lowa, Speedo, Everlast, odlučila se za otvaranje nove radnje na Karađorđevom Trgu u Zemunu, uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q1 2016

  GIGATRON, renomirani maloprodajni lanac IT opreme i ostalih uređaja za domaćinstvo, odabrao je za novo sedište kompanije dobro pozicioniranu poslovnu zgradu u bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu uz profesionalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2016

  SUMMA LABS, kompanija koja se bavi dizajniranjem i kreiranjem inovativnih komunikacionih rešenja, odabrala je Airport City Belgrade za novo sedište svoje kompanije, uz profesionalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International je uspešno realizovao proces zakupa novog kancelarijskog prostora za kompaniju ROAMING ELECTRONICS, uvoznika i distributera potrošačke elektronike i mobilnih uređaja, koja je za svoje novo sedište izabrala poslovnu zgradu Becad.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International, uspešno je realizovao proces zakupa novog kancelarijskog prostora i preseljenja kompanije ELOPAK u poslovnu zgradu GTC Square.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International, uspešno je realizovao proces zakupa novog poslovnog prostora i preseljenja kompanije PIN COMPUTERS u poslovnu zgradu Jubmes banke na Novom Beogradu.

 • Q4 2015

  CBS International tim za izdavanje i prodaju poslovnog prostora učestvovao je u pregovorima oko pronalaženja poslovnog prost ora za kompaniju SEVEN BRIDGES GENOMICS, koja je odabrala novu poslovnu zgradu u okviru biznis parka Airport City. Novo sedište kompanije SEVEN BRIDGES GENOMICS prostiraće se na neverovatnih 6.000 m².

 • Q4 2015

  Nakon preuzimanja većinskog kapitala Čačanske banke, Turska HALKBANKA je nedavno pronašla odgovarajući kancelarijski prostor u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi GTC FortyOne uz profesionalnu podršku kompanije CBS International

 • Q4 2015

  TELEKOM SRBIJA, nacionalna kompanija za telekomunikacije, odlučila se za dalje širenje svoje mreže u okviru retail parkova Aviv Park Zvezdara, Beograd i Aviv Park Pančevo uz profesionalnu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q4 2015

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora COCO SHOPPING je odabrao novu maloprodajnu lokaciju u okviru biznis parka Airport City.

 • Q4 2015

  PS FASHION, domaći modni brend, nastavlja širenje svoje mreže u tržnom centru Rajićeva, uz punu podršku sektora za izdavanje i prodaju maloprodajnih prostora kompanije CBS International.

 • Q3 2015

  CBRE sektor za izdavanje i prodaju industrijskih objekata učestvovao je u pregovorima oko pronalaženja magacinskog i kancelarijskog prostora za kompaniju CUMMINS, globalnog proizvođača dizel motora i sličnih tehnologija, u industrijskoj zoni Nove Pazove.

 • Q3 2015

  OFFICE SHOES nastavlja da širi svoju maloprodajnu mrežu u Srbiji, u Aviv Parku Zrenjanin, uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q3 2015

  Uz ekspertsku podrsku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora MERCATOR-S, odabrao je centar Kraljeva za novu lokaciju svoje radnje.

 • Q3 2015

  DIP-TRADE, privatna firma za uvoz i veleprodaju naočara za sunce, odeće, obuće, sportske i druge opreme, odlučila je da proširi svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem nove brendirane prodavnice Fly London u Čika Ljubinoj ulici, uz punu podršku kompanije CBS International.

 • Q3 2015

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International je u ime T-GROUP, koji je odabrao Aviv Park Zrenjanin kao novu lokaciju za svoju radnju, učestvovao u pregovorima za zakup prostora.

 • Q2 2015

  ASPEN PHARMA, svetski dobavljač poznatih farmaceutskih proizvoda, preselio je svoje poslovanje u poslovnu zgradu Genex, uz podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2015

  SKS 365 Grupa, poznati sportski operater , proširila je svoje kancelarije u poslovnoj zgradi BlueCenter, uz punu podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2015

  Kompanija MOTT MACDONALD preselila se u poslovnu zgradu Orač, uz podršku kompanije CBS International koja je učestvovala u pregovorima.

 • Q2 2015

  MERCATOR-S, poznati maloprodajni lanac prehrambenih proizvoda, zakupio je novi magacinski prostor na Novom Beogradu, uz stručnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju industrijskih objekata kompanije CBS International.

 • Q2 2015

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International učestvovao je u pregovorima i proširenju maloprodajne mreže kompanije PILOT TOYS, otvaranjem nove radnje u Paunovoj ulici u Beogradu.

 • Q2 2015

  OFFICE SHOES, međunarodni lanac multibrend prodavnica obuće, naštavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji otvaranjem radnji u Aviv Parku Zvezdara i Aviv Parku Pančevo, uz podršku sektora za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2015

  IDEA, maloprodajni lanac prehrambenih proizvoda, otvorio je novu radnju na Novom Beogradu, uz podršku sektora za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2015

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International, učestvovao je u pregovorima za PILOT TOYS, domaćeg proizvođača i distributera igračaka za decu, koji nastavio širenje svoje mreže otvaranjem nove radnje u Bulevaru Mihaila Pupina.

 • Q2 2015

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International učestvovao je u pregovorima prilikom zakupa nove lokacije za LEGEND, poznati modni brend, koji je odabrao Aviv Park Zrenjanin za svoju novu radnju.

 • Q2 2015

  N SPORT, nastavlja širenje svoje mreže u Srbiji u Aviv Parku Zrenjanin, uz podršku kompanije CBS International, koja je učestvovala u pregovorima.

 • Q2 2015

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International učestvovao je u pregovorima za YUGLOB, koji je odabrao Aviv Park Zrenjanin za novu lokaciju svoje radnje.

 • Q2 2015

  H&M, Hennes & Mauriz AB, svetski poznati modni brend, nastavlja da razvija svoju mrežu u Srbiji, otvaranjem nove radnju u Aviv Parku Zrenjanin, uz punu podršku kompanije CBS International koja je učestvovala u pregovorima.

 • Q1 2015

  ROVICOM SOLUTIONS, izraelska kompanija za razvoj softvera, preselila se u Zoru, jednu od najbolje pozicioniranih poslovnih zgrada u centru grada, uz punu podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2015

  IT kompanija iz Izraela, TABTALE, preselila se u dobro pozicioniranu poslovnu zgradu na Vračaru, uz podršku kompanije CBS International.

 • Q1 2015

  CBS International, učestvovao je u pregovorima oko preseljenja kompanije BAKSON Ltd u poslovnu zgradu Sava Osiguranje.

 • Q1 2015

  DEVANA TECHNOLOGIES, domaća IT kompanija, preselila se u poslovnu zgradu u centru grada, uz podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2015

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International pronašao je adekvatnu lokaciju i učestvovao u pregovorima kompanije TEXTIL, koja se preselila u poslovnu zgradu Zelengorska.

 • Q1 2015

  CAS MEDIA odabrala je Airport City Beograd za novo sedište svoje kompanije, uz profesionalnu podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2015

  Poznati kineski lanac hrane ASIA FOOD otvorio je novi restoran u Brankovoj ulici uz podršku kompanije CBS International koja je pronašla adekvatnu lokaciju i učestvovala u pregovorima.

 • Q1 2015

  Uz podršku sektora za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International, MARFIN Banka otvorila je svoju novu filijalu u Bulevaru Mihaila Pupina u Beogradu.

 • Q1 2015

  DELFI knjižare, proširuju svoju mrežu otvaranjem novih radnji u Novom Sadu i Beogradu uz podršku CBS International.

 • Q1 2015

  BROSS JEANS, domaća modna kompanija, izabrala je Zemun Park kao lokaciju za svoju novu radnju, uz pomoć sektora za izdavanja i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2015

  BALKAN BET otvorio je još jedan lokal u ulici Cara Dušana na Dorćolu uz podršku iskusnog tima kompanije CBS International koji je pronašao adekvatnu lokaciju i učestvovao u pregovorima.

 • Q1 2015

  CHIPS’N’LOVE AMSTERDAM, lanac brze hrane, izabrao je Terazije kao lokaciju za svoj prvi restoran uz podršku kompanije CBS International koja je posredovala u pregovorima.

 • Q1 2015

  Tim profesionalaca sektora za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International, posredovao je prilikom pronalaženja nove lokacije za TEGLA BAR u Bulevaru Mihaila Pupina na Novom Beogradu.

 • Q1 2015

  LILLY DROGERIE, domaći kozmetički maloprodajni lanac, nastavlja širenje svoje mreže u Srbiji, otvaranjem još jedne nove radnje u Valjevu, uz punu podršku kompanije CBS International koja je posredovala u pregovorima.

Kancelarijski prostor

ID

20552

Lokacija

Novi Beograd

Površina

2.000 m2

Cena

14 EUR m2/mesečno

Struktura

2 sprata / 20 i više kancelarija

Stanovi u Beogradu za izdavanje

ID

14590

Lokacija

Ivankovačka, Vračar, Beograd

Površina

90 m2

Cena

1.100 EUR mesečno

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Stan za prodaju

ID

20630

Lokacija

Centar grada, Beograd

Površina

75 m2

Cena

140.000 EUR

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Lokal

ID

15450

Lokacija

Cara Nikolaja, Vračar, Beograd

Površina

118 m2

Cena

2.950 EUR mesečno

Struktura

1 nivo

Stanovi u Beogradu za izdavanje

ID

22910

Lokacija

Milana Blagojevica Španca, Dedinje, Beograd

Površina

130 m2

Cena

1.400 EUR mesečno

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Poslovno-trgovački objekat

ID

23573

Lokacija

Partizanske avijacije, Novi Beograd

Površina

10.000 m2

Cena

12 EUR/m2

Struktura

2 nivoa

Kuća za prodaju

ID

937

Lokacija

Dedinje, Beograd

Površina

340 m2 + dvorište 475 m2

Cena

600.000 EUR

Struktura

kuća sa četiri spavaće sobe

Lokal

ID

21511

Lokacija

Makenzijeva, Centar, Beograd

Površina

160 m2

Cena

4.000 EUR mesečno

Struktura

2 nivoa

Kancelarijski prostor

ID

19270

Lokacija

Blok 19, Novi Beograd

Površina

140 m2

Cena

9 EUR m2/mesečno

Struktura

4 kancelarije

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23871

Lokacija

Novi Beograd

Površina

80 m2

Cena

850 EUR mesečno

Struktura

dve spavaće sobe

Kancelarijski prostor

ID

18910

Lokacija

Skender Begova, Beograd

Površina

140 m2

Cena

9 EUR m2/mesečno

Struktura

5 kancelarija

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

24050

Lokacija

Vračar

Površina

130 m2

Cena

1.500 EUR mesečno

Struktura

tri spavaće sobe

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23690

Lokacija

Vračar

Površina

100 m2

Cena

1.600 EUR mesečno

Struktura

dve spavaće sobe

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23731

Lokacija

Vračar

Površina

200 m2

Cena

2.000 EUR mesečno

Struktura

četiri spavaće sobe

Imanje na prodaju

ID

17970

Lokacija

Slankamen

Površina

146 m2 + zemljište 1,7 ha

Cena

600.000 EUR

Struktura

pametna kuća sa jednom spavaćom sobom