mart 6, 2020
CBRE Grupa proglašena je za vodeći svetski brend u oblasti komercijalnih nekretnina, od strane Lipsey kompanije. Ovo je 19. godina za redom da je kompanija CBRE dobila ovo priznanje.

Lipsey, kompanija za profesionalni razvoj i obuku, specijalizovana za komercijalne nekretnine, ispitala je profesionalce komercijalnih nekretnina o njihovoj percepciji vodećih brendova u industriji. Istraživanje se sprovodi od 2002. godine i CBRE je rangiran na prvom mestu svake godine. Istraživanje je otvoreno za američke i za međunarodne profesionalce, uključujući vlasnike imovine, investitore, zakupodavce, zakupce, posrednike i menadžere imovine.

Pored ovog priznanja, CBRE se ove godine može pohvaliti sa još dva prestižna priznanja. Ranije ove godine, kompanija CBRE je bila vodeća kompanija za prodaju nekretnina na listi najuspešnijih svetskih kompanija, kompanije Fortune 500, i rangirana je #13 na Barron listi 100 najodrživijih kompanija u SAD.

Bob Sulentic, predsednik i izvršni direktor CBRE-a, istakao je:

„Rezultati istraživanja kompanije Lipsey odražavaju kontinuirano fokusiranje naših stručnjaka na postizanje izuzetnih rezultata klijentima. Izuzetno smo ponosni što ponovo imamo priznanje za naša dostignuća koja su prepoznali naše kolege iz industrije i klijenti koji su učestvovali u istraživanju.“

Andrew Peirson, izvršni direktor kompanije CBRE za Jugoistočnu Evropu, izjavio je:

„CBRE je najveća savetodavna kompanija za promet nekretnina na svetu, a naše kancelarije u Beogradu i Sofiji važan su deo njenog evropskog poslovanja. Kao jedini međunarodni savetnik u regionu Jugoistočne Evrope, priznanja poput ovog prepoznaju naš globalni brend i razlikuju nas od lokalnih i regionalnih savetnika.“