Naftna i automobilska industrija

CBRE-ov tim za naftnu i automobilsku industriju pruža sveobuhvatnu uslugu za vlasnike i zakupce benzinskih stanica, izložbenih salona za automobile, parkirališta i druge imovine na putevima.

Rešenja za centre podataka

S obzirom da imamo 5000 posvećenih inženjera u centrima podataka, tehničare i profesionalce koji upravljaju na 600 lokacija u 150 gradova širom sveta, kao nijednoj drugoj kompaniji, jasne su nam vaše poslovne potrebe.

Energetska efikasnost i održivost

Kroz primenu holističkog pristupa poslovnoj održivosti, naš tim razvija startegije koje ne samo da su značajne za smanjenje emisije ugljenika, već stvaraju i dugoročnu korist i vrednosti za vaše poslovanje.

Hoteli

Bez obzira da li je reč o institucijama, pojedincima, investitorima ili zajmodavcima, klijenti imaju korist od činjenice da je CBRE Hotels jedinstveno pozicioniran kao sveobuhvatni, međunarodni konsultant, fokusiranog isključivo na ugostiteljstvo.

Logističke usluge i industrija

Naš tim sa više od 360 specijalista za industriju i logistiku, u 27 zemalja širom EMEA, detaljno poznaje sektor i na lokalnom i na globalnom nivou.

Integrisana rešenja za laboratorije

Isporučujemo niz inovativnih rešenja koja su vodeća u industriji kako bi se optimizovale laboratorijske operacije važne za poslovanje da bi se poboljšali efikasnost, dostupnost opreme i vreme rada, smanjili troškovi i rizik i da bi se obezbedilo više vremena za nauku i naučna dostigniuća.

Usluge izdavanja poslovnog prostora

CBRE je vodeći savetnik na tržištu i konsultant za vlasnike kancelarija, zakupce, korisnike zakupa i developere.

Maloprodaja

Naš tim ima neprikosnoveno transakciono iskustvo u savetovanju klijenata u različitim sektorima uključujući maloprodaju, tržne centre, konsultacije za zakup, tržišta kapitala i usluge za korporativne zakupce.

Stambene usluge

Tržište stambenih investicija prolazi kroz brzu profesionalizaciju. Bilo da ste privatni investitor ili promoter, jasna nam je vaša potreba za savetom na ovom dinamičnom tržištu.