Investitori u hotele, preduzetnici, finansijeri i klijenti se brzo kreću preko granica. Kada su u pitanju hoteli, uspeh zavisi od upravljanja složenom mešavinom odluka o lokaciji, brendu, upravljanju, objektima, pogodnostima i tehnologiji, kao i od šireg kompetitivnog uređenja i promenljivih tržišnih trendova.

CBRE ima jedan od najvećih timova za hotele na svetu sa fokusiranom stručnošću, tržišnom inteligencijom i globalnim vezama kako bi osigurao uspeh svojim klijentima. Bez obzira da li je reč o institucijama, pojedincima, investitorima ili zajmodavcima, klijenti imaju korist od činjenice da je CBRE Hotels jedinstveno pozicioniran kao sveobuhvatni, međunarodni konsultant, fokusiranog isključivo na ugostiteljstvo.

Pružamo globalni uvid i prilagođavamo rešenja iskusnih konsultanata koji su strastveno posvećeni hotelskom poslovanju.

U regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, klijenti koriste naše usluge u različitim disciplinama:  

  • Hotelsko posredovanje brokera za jedan ili više poseda 
  • Savet o akviziciji
  • Hotelsko savetovanje i upravljanje posedom
  • Studije izvodljivosti
  • Hotelska procena jednog portfolija i portfolija poseda
  • Odabir poslovanja hotelaNaše EMEA kancelarije se nalaze u Nemačkoj (pokrivaju srednju u istočnu Evropu), Španijii, Francuskoj, Irskoj, Italiji, Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj, Norveškoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Obratite nam se kako biste saznali kako vam možemo pomoći, ili posetite internet-stranicu CBRE Hotels za više detalja o našoj globalnoj usluzi.