CBRE pruža sveobuhvatni niz usluga koje se pružaju investitorima, preduzetnicima i zakupcima industrijskih i logističkih nekretnina, na osnovu najtačnijih podataka i obavljenih istraživanja na tržištu.

Pošto imamo pristup najvećoj svetskoj brokerskoj mreži, nudimo klijentima niz logističkih rešenja kako bismo im pomogli u oplemenjivanju njihove strategije za korporativne nekretnine i oslobodili vrednost iz njihovih imovinskih interesa. Sarađujemo sa klijentima iz EMEA regiona koji se bave industrijom, logistikom i maloprodajom, kojima su u fokusu interesovanja i industrijski objekti, kako bi nam bila jasna vrednost njihovih nekretnina tokom čitavog ciklusa posedovanja i lanca proizvoda, od proizvodnje do krajnje distribucije.

Naši klijenti investitori i preduzetnici imaju koristi od naše potvrđene evidencije za stvaranje maksimalnog povraćaja uz minimalni rizik.


Strateška inteligencija


Dubina našeg logističkog iskustva znači da razumemo nove industrijske izazove bolje od svih drugih savetnika, tako što vam pomažemo da predvidite i da se prilagodite na tehnologije koje se brzo menjaju, na dinamiku tržišta i investicionu inteligenciju.

Sada je važan trenutak u sektoru industrije i logistike, u koji spadaju industrijski objekti, jer se modeli lanaca snabdevanja stalno prilagođavaju kako bi ispunili očekivanja i rastuće zahteve klijenata. Pošto naši savetnici imaju snažnu podršku na osnovu veza u industriji i podataka koje dobijaju, oni mogu pomoći klijentima da upravljaju ovim složenim svetom koji se menja, tako što će im dostaviti integrisana rešenja počevši od akvizicija i finansiranja do raspolaganja i strateških saveta u vezi sa portfolijom imovine.

Bilo da ste zakupac, preduzetnik ili investitor u industrijske i logističke nekretnine, CBRE pruža vodeća inovativna rešenja kako bi poboljšali učinak vaših specifičnih zahteva.

Naše istraživanje, analize i lokalna stručnost su robusni i vodeći na tržištu, pa možete biti mirni znajući da je svaka odluka zasnovana na kompletnoj analizi demografskih podataka, dostupnosti radne snage, veština, transportnih veza, tržišnih trendova i vrednosti.
 

Moć trojstva


Domaćini smo vodeće godišnje Evropske konferencije za logistiku, kojoj prisustvuju zakupci, preduzetnici i investitori, sa preko 250 logističkih klijenata na visokom nivou.

Ovaj događaj je temelj naše predanosti stalnom poboljšanju profila sektora uz uspostavljanje veće transparentnosti, razumevanja, podataka o učinku, obrazloženja investicija i analizu imovinske raspodele.

Srodne Usluge

Industrija i logistika za zakupce

Savetovanje zakupaca tokom čitavog životnog ciklusa imovine, uključujući akviziciju, finansiranje, raspolaganje i strateški savet u vezi sa portfolijom imovine.

Industrija i logistika za investitore i developere

Savetovanje investitora i developera tokom čitavog životnog ciklusa imovine, uključujući akviziciju, finansiranje, raspolaganje i strateški savet u vezi sa portfolijom imovine.