Pošto ste naš klijent, dobijate pristup najvećoj brokerskoj mreži na svetu koju podržava niz savetodavnih rešenja koja će vam pomoći da oplemenite strategiju za korporativne nekretnine i da oslobodite dalju vrednost vaših imovinskih poseda.

Naš stručni tim se fokusira na predviđanje i upravljanje izazovima, rizicima i mogućnostima - i sada i u budućnosti - kako bi ih uskladili sa vašom strategijom i povećali povraćaj.

Dugoročni rezultati


Naši specijalistički savetnici za logistiku formulisaće i primeniti strategiju prilagođenu vašim specifičnim poslovnim zahtevima, zajedno sa pažljivim upravljanjem rizikom.
 
Ako posvetimo vreme istinskom upoznavanju vašeg poslovanja, stvorićemo strategije za nekretnine koje su zasnovane na detaljnom razumevanju ciljeva vaše kompanije, prioritetima, planovima rasta i izazovima. Ovaj pristup nam daje jasnu sliku vašeg industrijskog i logističkog poslovanja, omogućava nam da vas savetujemo na najfleksibilnije i najproduktivnije načine kako bismo upravljali vašim prostorom i distributivnom mrežom.


Višetržišna korist


Kombinujući globalni doseg sa lokalnom stručnošću, naši stručnjaci kojima je specijalnost industrija i logistika, daju uvid u situaciju sa međunarodnim zakupcima sa višetržišnim potrebama. Bilo da planirate proširenje na novo gradilište, pregovarate o transakciji, ili vam je potrebna pomoć sa industrijskim upravljanjem projekta ili strategijom za portfolio, CBRE-ov globalni tim može pružiti rešenja za nekretnine gde god da poslujete.
 

Vodeći uvid na tržištu


Koristimo robusno vodeće tržišno istraživanje, analize i lokalnu stručnost, da biste bili sigurni da je bilo koja odluka zasnovana na sveobuhvatnoj analizi demografskih podataka, dostupnosti radne snage, veštinama, transportnim vezama, tržišnim trendovima i vrednostima - od pojedinačnih objekata da celokupnih portfolija.
 
Naše usluge za zakupce uključuju:

  • Akviziciju
  • Planove za lokaciju gradilišta i odabir
  • Savetovanje za finansijske usluge
  • Regionalno i lokaciono upoređivanje
  • Savetodavne usluge za transakcije
  • Industrijsko i logističko upravljanje projektom
  • Strateški portfolio i planiranje gradilišta