Procena predstavlja kamen temeljac svake finansijske odluke koju investotor, zakupac ili vlasnik mogu doneti. 

Zbog toga je CBRE-ov tim za procene i savetovanje ponosan što je lider na tržištu za davanje stručnih, nezavisnih saveta koji se tiču svih tipova imovine i interesa, počevši od celokupnih procena portfolija, pokriće kredita za pojedinačne poslovne zgrade i stambene zgrade. 

Naši klijenti su velike banke, vlade, imovinska preduzeća i pojedinačni operateri. Bez obzira na to da li tražite savet u vezi sa tradicionalnom komercijalnom imovinom, stambenim ili specijalizovanim tržištima uključujući zdravstvo, naftu i razonodu, u sklopu naših konsalting usluga pružamo vam tačne procene zasnovane na jedinstvenom poznavanju lokalnih i globalnih tržišta, i dajemo vam podršku u donošenju valjanih strateških odluka.

Naši timovi su veoma iskusni u:
  • Prekograničnim procenama, što podrazumeva procene portfolija, osiguravanje kredita, hartije od vrednosti, spajanja i akvizicije. 
  • Proceni pojedinačnih zemalja, što podrazumeva uvid u konkurentno tržište, vladine aktivnosti, infrastrukturu i građevinske propise.
  • Proceni zasnovanoj na istraživanju, što podrazumeva procenu portfolija, osiguravanje kredita, spajanje i akviziciju i velike višefazne nekretnine.
  • Uslugama savetovanja, što podrazumeva studije izvodljivosti, optimalnu definiciju proizvoda, analizu na osnovu istraživanja. 

Naš tim za procenu i savetovanje stalno traži načine da poboljša ove usluge. Zbog toga smo posvećeni razvoju novih tehnologija i tehnika, što podrazumeva automatske modele za procenu uz primenu inovativnog digitalnog izveštavanja. 


Razumevanje tržišta


Sve usluge procene i savetovanja podržava naša vodeća tržišna inteligencija. Kao broj jedan savetnik za komercijalnu imovinu, CBRE ima najbolje rezultate sveobuhvatnog istraživanja i podatke koje su generisali naši stručnjaci za sektore širom sveta i transakcije koje su preduzimali timovi Agencije i Investiranja. 

Ako vam je portfolio raznorodan, ili je potrebno da se radi na više teritorija, naše centralno upravljanje međunarodnim uslugama nudi najveću korist i najmanje problema. Iskoristićemo našu stručnost i iskusne procenitelje na lokalnim tržištima kako bismo dostavili informisane procene i uvid kroz jedan imenovani kontakt. 

Pošto imamo iskustvo u pružanju konsalting usluga i proceni portfolija imovine vredne više od 640 milijardi GBP na godišnjem nivou, CBRE razume tržište kao nijedno drugo savetodavno telo.