CBRE-ova Globalna rešenja za radni prostor (GWS) je odeljenje koje podržava korisnike svih veličina tako što upravlja objektima, projektima, pruža savete i usluge transakcija. 

Kao naš klijent, imaćete korist od imovinskih rešenja koja smanjuju troškove i rizik; bolje upravljanje vašim prostorom i poslovnim objektima i poboljšanu produktivnost. Bilo da je reč o kancelariji, prodavnici, laboratoriji, centru za obradu podataka, proizvodnom okruženju, poslovnim objektima ili virtuelnoj lokaciji, dobro vođen radni prostor direktno doprinosi ostvarenju poslovnih rezultata kroz poboljšanje kvaliteta, jačanje brenda i angažovanje vaših zaposlenih. 

Naša misija je da se „radni prostor“ redefiniše, jer verujemo da svako mesto za rad može stvoriti konkurentsku prednost. 


Podrška na radnom mestu na svakom koraku


Podržavamo zakupce kroz celokupan životni ciklus nekretnine: od traženja poseda do planiranja i akvizicije, projektovanja i izgradnje, održavanja imovine i upravljanja objektom, daljeg razvoja i, na kraju, raspolaganja imovinom. 

Pokazalo se da naše integrisane i vodeće usluge na tržištu vezane za radni prostor jesu suštinske za naše klijente, a među njima su velike globalne finansijske, farmaceutske, tehnološke, proizvodne, naftne i gasne kompanije, a njihov spektar kreće se od pojedinačnih čuvenih zgrada i stadiona, do velikih portfolija za međunarodne kompanije sa liste Fortune 500, što podrazumeva sve tipove radnog prostora. 

Nijedna druga kompanija se ne može porediti sa obimom našeg iskustva u svim vrstama radnih okruženja.
 

Imovinska rešenja širom sveta


Angažovanjem stručnjaka u 77 zemalja širom sveta, imamo obim i stručnost da isporučimo imovinska rešenja i u susedstvu i u celom svetu. 

Jedinstveni smo po sposobnosti da samostalno obavljamo tehničke usluge neophodne za ostvarenje misije, kao i održavanje na više lokacija širom sveta, od bilo kog drugog pružaoca usluga. Ovakav pristup u okviru koga samostalno isporučujemo ove usluge dokazano poboljšava kvalitet, smanjuje troškove i umanjuje rizik

Cilj nam je da omogućimo da se ljudstvo i portfoliji realizuju na najbolji mogući način. Bez obzira na veličinu ili lokaciju vašeg preduzeća, obezbedićemo vam rešenje po vašoj meri, krojeno u skladu sa geografijom, tipom radnog prostora i željenim ishodima.

U isto vreme, naša velična i obim poslovanja doprinose većoj pokretljivosti. Mi ne pokrivamo samo tržišta već imamo i resurse da rešimo probleme i stvorimo vrednost na terenu, za razliku od svih drugih kompanija.