Zadovoljstvo korisnika zakupa predstavlja ključ uspeha vaše kompanije. Ono obezbeđuje kontinuitet u vašem prihodu od zakupa i štiti vrednost vaše nekretnine. Proaktivno upravljanje imovinom znači da se korisnik zakupa sluša i da se poznaje nivo usluga koje oni najviše cene.

Naši menadžeri za imovinu koriste zdrave i inovativne procese i članovi su cenjene platofrme za međunarodnu saradnju i deljenje znanja za profesionalce koji upravljaju imovinom.

Uvećavamo vrednost nekretnine putem usklađivanja operativnih performansi objekata sa širim poslovnim ciljevima zakupaca.

Naš pristup prilagođava upravljanje objektima poslovnim subjektima unutar njih i prilagođava naše usluge kako bi ispunili vaše ciljeve, mi smo u mogućnosti da predvidimo vaše potrebe i da se bavimo pitanjima mnogo ranije, pre nego što postanu problemi.


Nabavke, logistika i računovodstvo svetske klase 


Mi pružamo neuporedivi spektar usluga upravljanja imovinom uključujući računovodastvo troškova, podržavajući vas tokom životnog ciklusa vaše imovine. Od upravljanja imovinom do upravljanja zakupom, preko objekata, brige o korisnicima zakupa, nabavki i računovodstva - CBRE nudi specijalizovane usluge za sve tipove nepokretnosti u svim sektorima, uključujući industriju i logistiku, maloprodaju, kancelarije i ikonografsku „Premijer imovinu“.


Uvid u podatke o imovini


Naš deo posla je da nadgledamo trendove koji utiču na tržište, deleći uvid u podatke o imovini sa vama kada je to od značaja i izvodljivo. Mi takođe prikupljamo multidisciplinarne podatke na globalnom nivou, pružajući vodeći komercijalni uvid i uvid u upravljanje, kao i uvid u računovodstvo troškova.

Kombinacijom i upoređivanjem podataka kroz naš portfolio upravljanja, nudimo vlasnicima bolje razumevanje vrlina i mana njihove imovine, koje konačno formiraju osnovu za robusnije investicione planove kako bismo vam pomogli da ostvarite najveći povraćaj od investicije.