Ako ste investirali u vrstu imovine koja definiše gradski nebeski pejzaž i koja je dobila nadimak „Krastavčić“, onda ćete želeti da zadržite taj trofej od nepokretnosti u funkciji na način koji cementira njen status ikone.

Tu dolaze CBRE-ove usluge za nepokretnosti. Razvili smo specijalizovanu grupu za posedovno upravljanje i upravljanje nepokretnostima koja se naziva Premijer imovina, a koja se fokusira samo na luksuzne nekretnine i potrebe ovakvih upečatljivih objekata i objekata sa naslovnih strana.

Naša prilagođena usluga pruža neuporedivi model upravljanja imovinom koji omogućava našim klijentima da vide rezultate koji ne samo da pomažu da se definišu jedinstveni objekti, već uspostavlja poslovanja koja ih zauzimaju na tržištu.


Premijer pristup 


Tokom poslednje tri godine program premijer imovine je doživeo impresivne stope usvajanja širom višestrukih tržišta, regiona i poslovnih linija.

Naš tim od 2000 zaposlenih koji su najbolji u klasi, usaglašeno sarađuje sa partnerima koji imaju veštine svetske klase i brine se da pružimo izuzetnu uslugu gostoprimstva u okviru kog imate utisak hotela od pet zvezdica.
 
Ključna karakteristika programa premijer imovine je osmišljavanje recepcije koja ostavlja dubok utisak - tako da je prva tačka ulaska elegantna, sjajna i luksuzna kao staklo i čelik smešteni unutar njih.


Za kreiranje okruženja na svetskom nivou


CBRE takođe ima savet menadžera za građevinarstvo koji čine profesionalci, odabrani zbog svog dokazanog uspeha u upravljanu imovinom kultnih zgrada širom sveta. Oni nadziru činioce i usklađuju trendove koji utiču na objekte i tržišta sa ciljem podele sa drugima najbolju praksu i postupke u svojoj klasi.

Mi obezbeđujemo obuku osoblja centra i upravljamo povratnim informacijama putem Globalnog istraživanja zakupaca, tako da je kreirano okruženje najučinkovitije, najboljeg kvaliteta i povezano je sa arhitektonski projektovanim imidžom imovine.

CBRE zna kako da vam pomogne da razvijete i održite snažan građevinski imidž, poboljšavajući vrednost i tržišnost u procesu, zadržavajući zakupce i konačno kreirajući poslovno okruženje svetske klase.