Arhitektura i dizajn

Koristite CBRE-ove usluge za savetovanje u vezi sa arhitekturom kako biste transformisali svoj objekat. Dobijte kreativna rešenja, od dizajna do upravljanja projektom.

Procene i konsalting za investitore

Nudimo stavove zasnovane na jedinstvenim informacijama iz oblasti procene nekretnina i savetovanja oslanjajući se na bogatstvo podataka, stečeno iskustvo i dosledno pruženu uslugu.

Inspekcijski nadzor

Za bilo koga ko kupuje, prodaje, razvija, zakupljuje ili finansira imovinski projekat, naš tim za građevinsku inspekciju će vam pružiti vidljivu komercijalnu prednost.

Zakup investitora

Uvođenjem najsnažnije servisne platforme u industriji, CBRE obezbeđuje investitorima u nekretnine dokazanu, ali po meri stvorenu strategiju za marketing i zakup.

Savetnici za kapital

Savet nezavisnih tržišta kapitala, zasnovan na detaljnoj finansijskoj stručnosti i globalnom uvidu u nepokretnosti kreira rešenja kojima klijenti veruju.

Projektni menadžment

Kreiranje ili adaptiranje vašeg radnog okruženja u cilju ispunjavanja vaših poslovnih potreba.

Upravljanje nekretninama

Naši sveobuhvatni rezultati, saradnja sa developerima, zakupcima i finansijerima dokazuju naše iskustvo u rešavanju projekata koji predstavljaju izazov.

Ulaganje u nekretnine

CBRE je vodeći savetnik za prodaju i akviziciju investicione imovine širom EMEA (Evropa, Bliski Istok i Afrika).

Upravljanje troškovima

Da bi razvoj bio uspešan, upravljanje troškovima mora biti besprekorno od samog početka. Zbog toga se isplati da naš tim stručnjaka za inspekciju količine sarađuje sa vama.