Procena predstavlja kamen temeljac svake finansijske odluke koju investotor ili vlasnik mogu doneti.


Ekspertski, nezavisan savet u oblasti svih vrsta imovine i interesa, od procene celokupnog portfolija, kolateralnih pozajmica do pokrića kredita za pojedinačne poslovne objekte, kao i za stambene objekte.

Tačne i pouzdane procene su od suštinske važnosti za dobro funkcionisanje i transparentno tržište nekretnina. CBRE-ove procene mogu pružiti koristi akcionarima kroz smanjenu neizvesnost i bolje razumevanje učinka imovine na širem tržištu.

Kako bismo sproveli najbolje rezultate procene, kombinujemo poznavanje lokalnog tržišta sa našim sopstvenim globalnim standardnim procesom upravljanja i pristupom podacima. Koristimo najnovije tehnike u okviru dobro razvijenog procesa kako bismo obezbedili stalan i najbolji učinak. Štaviše, naše procene su u skladu sa najnovijim fiskalnim i finansijskim propisima.

Koristimo naše neuporedive prognoze, obim i veze kako bismo pružili izuzetne rezultate za klijente kroz rešenja za nekretnine koja pokreću vrednost. Naš pristup uslugama procena i savetovanja sastoji se od tri suštinska principa:

  • Predanost veštinama i kvalitetno upravljanje rizikom
  • Vodeće tehnološke platforme u industriji i pristup podacima
  • Globalna pokrivenost i uslužnost

 

Vodeći konsultant za usluge procene


CBRE-ove usluge za procene i savetovanje su najveći i najiskusniji tim za procene u Evropi. Naš tim pruža informisani, nezavisan savet koji je okrenut ka tržištu u oblasti svih tipova imovina i širokom spektru imovinskog interesa, od procena pojedinačnog, kao i čitavih portfolija.


Razumevanje tržišta


Sve usluge procene i savetovanja podržava naša vodeća tržišna inteligencija. Kao vrhunski savetnik za komercijalnu imovinu, CBRE ima najsveobuhvatnije rezultate istraživanja i podatke koje su generisali naši stručnjaci za sektore širom sveta i transakcije koje su preduzimali timovi Agencije i investiranja.