CBRE-ov tim savetnika za kapital daje nezavisne savete o tržištima kapitala koji je vodeći u industriji i koga podržava naša finansijska stručnost bez premca, kao i uvid u globalne nepokretnosti.

Blisko sarađujemo sa klijentima koji žele usredsređenost, disciplinu i dostignuće globalne korporativne finansijske firme u kombinaciji sa poznavanjem sektora nepokretnosti vodeće svetske kompanije za komercijalnu imovinu.

Naši stručnjaci su iskusni finansijski profesionalci koji pokrivaju potrebe klijenata investicionim strategijama širom specijalističkih sektora i geografskih područja tako što koristi različite strukture kapitala.

Naše usluge savetnika za kapital pokrivaju tri suštinska područja:

  • Korporativne finansije: Naš tim pruža kreativna rešenja, strateške savete o finansiranju i podršku za transakcije. Koristeći globalnu mrežu kontakata, naši stručnjaci za upravljanje finansijskim rizicima mogu pomoći u finansijskom smislu počevši od prikupljanja kapitala sve do finansiranja duga i modeliranja portfolija, kao i u specijalističkim finansijskim rešenjima na tržištima energetike i infrastrukture.
  • Savetovanje za investicije: Naš tim pruža nezavisnu i pouzdanu uslugu baziranu na CBRE-ovom jedinstvenom uvidu u tržišta nepokretnosti. Uz pomoć savetodavnih usluga o dugovnim ulaganjima, kao i direktnim i indirektnim sredstvima, daćemo vam kreativna investiciona rešenja za vaše specifične zahteve i finansijske ciljeve.
  • Usluge zajma: Naš tim takođe pruža pouzdana rešenja upravljanja za zajmodavce, uz podršku kompletnog paketa usluga zajma za nepokretnosti. Od savetovanja za zajam do servisiranja i oporavka, imamo tim koji može upravljati vašim kapitalom.