Zahvaljujući CBRE svetskoj tržišnoj inteligenciji,naš stručni tim eksperata pruža globalnu perspektivu investiranja u komercijalne nekretnine, kao i u tržišta kapitala koja to omogućavaju. Ovakav pristup nam obezbeđuje identifikaciju najboljih prilika za imovinsko ulaganje  za naše klijente na ključnim globalnim tržištima.
 
Naš tim za investiocionu imovinu obezbedio je neke od najrenomiranijih i najznačajnijih transakcija širom sveta, sa stručnjacima u svim specijalizovanim sektorima, što podrazumeva kancelarije, maloprodaju, industrijska, logistička i druga alternatvina tržišta.

 

Inteligentno investiranje u imovinu

 

Savetovanjem i kupaca i prodavaca, CBRE holistički gleda na tržište na osnovu čega možemo ponuditi najbolji mogući nepristrasni savet klijentima koji su zainteresovani za imovinsko ulaganje. Kada se to udruži sa našim neprekidnim istraživanjem tržišta, mi predviđamo svetske trendove i uspešno upravljamo kapitalom, zbog čega je CBRE najbezbedniji izbor za potrebe naših klijenata u upravljanju investicijom.
 
Naše usluge za investicionu imovinu uključuju:

 

Razmenjujući uvid na tržištima i širem poslovanju, pratimo nove izvore kapitala, identifikujemo buduće prilike i isporučujemo maksimalnu vrednost za sve klase imovine.