Arhitektura i dizajn

Koristite CBRE-ove usluge za savetovanje u vezi sa arhitekturom kako biste transformisali svoj objekat. Dobijte kreativna rešenja, od dizajna do upravljanja projektom.

Zakup poslovnog i coworking prostora

CBRE je vodeći globalni konsultant u vezi sa radnim prostorom i coworking prostorom. Pomaže preduzećima da otkriju i sprovedu rešenja za radni prostor koja poboljšavaju angažovanje zaposlenog i dovode do boljih poslovnih rezultata.

Savetovanje o portfoliju i lokaciji

CBRE-ov savetodavni tim za portfolio, lokacije, i procene tržisne vrednosti nepokretnosti, identifikuje najbolje lokacije za vaše poslovanje, zaposlene i klijente, kako bi unapredili vaše poslovne ciljeve.

Procene i konsalting za zakupce

Nudimo stavove zasnovane na jedinstvenim informacijama iz oblasti procene nekretnina i savetovanja oslanjajući se na bogatstvo podataka, stečeno iskustvo i dosledno pruženu uslugu.

Inspekcijski nadzor

Za bilo koga ko kupuje, prodaje, razvija, zakupljuje ili finansira imovinski projekat, naš tim za građevinsku inspekciju će vam pružiti vidljivu komercijalnu prednost.

Korporativna tržišta kapitala

Kao zakupac korporativne nekretnine, vaše potrebe na tržištu kapitala su slične potrebama investitora. Ali, osim u slučaju da je nekretnina suština vašeg poslovanja, mogu se propustiti velike mogućnosti.

Lanac snabdevanja

CBRE-ov tim za upravljanje lancima snabdevanja pruža strateška rešenja za složene poslovne probleme koja pomažu u stvaranju stvarne poslovne prednosti.

Projektni menadžment

Kreiranje ili adaptiranje vašeg radnog okruženja u cilju ispunjavanja vaših poslovnih potreba.

Upravljanje objektima

Optimalan učinak za vaše posede i objekte.

Usluge portfolija

Nudimo stavove zasnovane na jedinstvenim informacijama iz oblasti procene nekretnina i savetovanja oslanjajući se na bogatstvo podataka, stečeno iskustvo i dosledno pruženu uslugu.

Upravljanje transakcijama

CBRE pruža vodeće konsalting usluge na tržištu za upravljanje transakcijama, sarađujući sa klijentima i njihovim interesima.

Trasakcije zakupaca

CBRE-ov tim za transakcije zakupaca sarađuje sa našim klijentima kako bi stekao poslovnu imovinu, pregovarao i njom raspolagao.

Upravljanje troškovima

Da bi razvoj bio uspešan, troškovima se mora skrupulozno upravljati od samog početka. Zbog toga se isplati da naš tim stručnjaka za inspekciju količine sarađuje sa vama.