CBRE-ov tim za upravljanje lancima snabdevanja pruža strateška rešenja za složene poslovne probleme koja pomažu u stvaranju stvarne poslovne prednosti.

Kombinovanjem vodećih tržišnih alata za uvid, kao i stručnog znanja i na lokalnom i na globalnom nivou, obezbeđujemo dogovorenu analizu organizacije vašeg lanca snabdevanja i preporuke koje mogu imati transformativne rezultate. 


Smanjenje troškova u lancu snabdevanja


Naši stručnjaci za upravljanje lancem snabdevanja će ispitati broj, lokaciju, veličinu i ulogu objekata u vašoj mreži lanca snabdevanja, što pomaže u smanjenju troškova i obezbeđuje efikasnost u vašem poslovanju.

Sa našim znanjem i obimom, možemo analizirati razlike u troškovima i pružanju usluga na globalnom nivou, obezbeđujući vam optimizaciju mreže i rešenja za lanac snabdevanja koja omogućavaju postizanje poslovnih ciljeva. Naš konsultantski proces za lanac snabdevanja se vodi dokazanom analizom podataka o nekretninama, uključujući troškove radne snage, podsticaje za lokaciju, stope transporta i troškove inventara.
 

Upravljanje kapacitetima


CBRE će proceniti vaše trenutno poslovanje u cilju identifikacije i ublažavanja ograničenja kapaciteta. Takođe ćemo izvršiti analizu lanca snabdevanja u oblastima kao što su logistika, transport, distribucija, inventar i upravljanje porudžbinama, merenjem vašeg trenutnog planiranja kapaciteta u odnosu na predviđeni rast kako bismo olakšali vaš budući uspeh.


Logistika treće strane


CBRE-ovi profesionalci procenjuju koristi od logistike treće strane i  upravljanja lancem snabdevanja u poređenju sa korišćenjem sopstvenih usluga.

Naš posao je da razumemo vaše strateške zahteve. Ako je model delegiranja upravljnja lancem snabdevanja odgovarajući, mi vam možemo pomoći da identifikujete najboljeg dobavljača treće strane u skladu sa vašim posebnim potrebama.