CBRE ima specijalistički tim koji je posvećen pružanju saveta u vezi procene korporativnim zakupcima. Naša reputacija je izgrađena na dugoročnim vezama, poverljivim savetima i stalno visokom kvalitetu usluga.

Tačne i pouzdane procene su najvažnije za dobro funkcionisanje i transparentno tržište nekretnina. CBRE-ove procene mogu pružiti koristi akcionarima kroz smanjenu neizvesnost i bolje razumevanje učinka imovine na širem tržištu.

Kako bismo sproveli najbolje rezultate procene, kombinujemo poznavanje lokalnog tržišta sa našim sopstvenim globalnim standardnim procesom upravljanja i pristupom podacima. Koristimo najnovije tehnike u okviru dobro razvijenog procesa kako bismo obezbedili stalan i najbolji učinak. Uz to, naše procene su u skladu sa najnovijim fiskalnim i finansijskim propisima.
 
Naš tim je precizan, efikasan i uvek ima na umu vaše šire poslovne ciljeve. To vam omogućava da sakupite finansije, donesete dobre strateške odluke i proizvedete tačnije statutarne izveštaje.


Suštinske Usluge 

 

  • Računovodstvene procene: periodične procene i za zakupce i za klijente sa dogovorenim izveštavanjem
  • Procene nepokretnosti za spajanja i kupovine i za potrebe listiranja na berzu
  • Procene kao deo kupovine ili prodaje
  • Procena i saveti u vezi sa tekućom inicijativom za upravljanje posedom i korporativna strategija, kao što je prodaja i povraćaj zakupa
  • Prenos korporativnih penzijskih fondova