U CBRE-u mi brinemo o životnom ciklusu objekta. Vi želite savršenstvo. Isto želimo i mi.

Stoga, ako još uvek ništa nije izgrađeno, naš tim za upravljanje projektima će vam pomoći u izgradnji. Mi takođe projektujemo, opremamo, konstruišemo i adaptiramo radna okruženja kako bismo ispunili vaše poslovne potrebe.

Bilo da gradite nove prostorije, ili se useljavate i renovirate postojeće, imamo stručnjake za projektni menadžment koji će se pobrinuti da dobijete radno okruženje kakvo želite, gde god da poslujete. Naše osnovne usluge uključuju izgradnju projekta i upravljanje troškovima upravljanje preseljenjem, IT podršku i nabavku nameštaja, pribora i druge opreme prilagođene vašim tačnim zahtevima. 
 
Kao pouzdan lider u korporativnim nekretninama, pomoći ćemo u identifikaciji i sprovođenju poboljšanja u vašem radnom okruženju koja dovode do merljive razlike. To može značiti optimizaciju postojećeg radnog okruženja sa fleksibilnim radnim rešenjima, koja bi vam pomogla da izgradite agilniju, mobilniju motivisaniju radnu snagu; uključujući pametnu gradnju; Internet of Things rešenja; ili preduzimanje projekata obnovljive energije.


Troškovi projekta i upravljanje rizikom 


Mi znamo da 80% ušteda na projektu potiče iz faza pre izgradnje. Naše iskustvo i stručnost u upravljanju građevinskih projekta neće vam samo dati kancelarijsko okruženje koje želite, već će vam i uštedeti novac.

CBRE može pomoći da velike promene teku glatko i lako, uz obezbeđivanje ublaživanja rizika. Pobrinućemo se da se vaš kapital potroši efikasno kroz upravljanje vezama sa izvođačem radova i dobavljačem, skeniranje tržište da bi se otkrile nove mogućnosti, pregled najma i troškova opremanja, ponovno pregovaranje i proširenje zakupa, pružajući kompletno upravljanje i promene programa planiranja - sve uz pažljivo izvođenje i strategiju za portfolio i brigu o svim legalnim, zdravstvenim i bezbednosnim zahtevima.


Konsultantske usluge 


  • Možemo postaviti kancelariju za „upravljanje projektom“ u vašem objektu - što znači da vam je CBRE-ova stručnost pri ruci da pomogne u vezi sa svim što vam je potrebno, kad god vam je potrebno.
  • Naša usluga je osmišljena tako da vam se pomogne u identifikaciji rešenja koja štede novac, koja su dostupna kao i posvećeni resurs, ili na varijabilnoj osnovi iz naše lokalne kancelarije.


Usluge upravljanja projektom


  • Vi nas takođe možete možete angažovati po principu projekat po projekat. Bilo da je to unapređenje vaše najvažnije opreme ili organizacija popravke, mi ćemo vam pronaći najbolju pogodbu.
  • Naši saveti o planiranju, usluge za komercijalno osiguranje, upoređivanje i upravljanje troškovima će vam pomoći da osmislite budžet za narednih 10 godina, upravljanjem troškova i rizikom povezanim sa vašim portfolijom kapitala.
  • CBRE takođe može upravljati troškovima po principu projekat-po-projekat, bilo da je to zamena klimatizacije ili opremanje kancelarija površine od milion kvadrata.