CBRE-ov tim za transakcije zakupaca i izdavanje poslovnog prostora zastupa korporativne zakupce u svim pitanjima vezanim za nekretnine.

Mi savetujemo CBRE-ove međunarodne klijente, kao i nacionalne i lokalne kompanije u vezi sa njihovim strategijama u oblasti nekretnina. Mi im pomažemo da procene relevantnost njihovog uticaja i da maksimalno iskoriste svoje prostorije.

Radimo na svim tipovima imovine uključujući: kancelarije, maloprodaju, industriju i logistiku i centre podataka.

Kao CBRE-ov klijent, dobijate pristup najvećoj svetskoj brokerskoj mreži, koja je podržana širokim opsegom savetodavnih rešenja, koja će vam pomoći da definišete i oplemenite vašu korporativnu strategiju u oblasti nekretnina i da oslobodite dodatnu vrednost kroz vaše imovinske interese.


Smanjenje troškova i upravljanje rizikom


Naši stručnjaci će formulisati i implementirati strategiju koja je izrađena po meri vašeg poslovanja, uzimajući u obzir ukupan opseg finansijskih i poslovnih rizika i mogućnosti za izdavanje poslovnog prostora.

Naš posao je da razumemo vaš posao, tako da zajedno možemo ostvariti blisku saradnju, kako bismo dostigli nivo usluga koji prevazilazi očekivanja.

Naš jedinstveni obim nam omogućava da prilagodimo naša rešenja tako da odražavaju vaše specifične zahteve poslovnog sektora i dinamike tržišta.


Usavršene usluge


Pružamo uslugu sa jednog mesta kontaktiranja kako bismo u potpunosti razumeli i preneli vaše poslovne zahteve, bilo da se radi o jednoj transakciji, ili o višestrukim tržištima.

Koristimo snažno istraživanje koje je vodeće na tržištu, analizu i lokalnu ekspertizu, tako da možete biti sigurni da je svaka odluka zasnovana na sveobuhvatnoj analizi demografskih podataka, dostupnosti radne snage, veština, transportnih veza, tržišnih trendova i vrednosti.