CBRE je vodeći globalni konsultant u vezi sa radnim prostorom i coworking prostorom. Pomaže preduzećima da otkriju i sprovedu rešenja za radni prostor koja poboljšavaju angažovanje zaposlenog i dovode do boljih poslovnih rezultata. 

Udruženo radimo sa našim klijentima kako bismo poboljšali produktivnost i efikasnost - bavimo se pitanjima životne sredine, zaštitom i zadržavanjem talenata u budućnosti tako što se trudimo da saznamo što više o preduzeću pre isporučivanja strategija vezanih za trasformaciju radnog prostora.

Bez obzira na veličinu vašeg preduzeća i portfolija nekretnina, CBRE-ov nagrađivani tim može povećati učinak i poboljšati vaše radno okruženje. Naši stručnjaci koriste sofisticirane alate za uvid u situaciju,analizu podataka i strategiju za radni prostor kako bi izmerili kapacitet i analizirali vaš prostor, pre projektovanja i sprovođenja prilagođenih rešenja u cilju dovođenja vaše nekretnine u realnu prednost. 

Smatramo da je uspeh prilikom sprovođenja promene zasnovan na angažovanju korisnika i komunikaciji. Razvijamo strukturisane programe aktivnosti kako bismo podržali, vodili i angažovali zaposlene u novom načinu rada, razmišljanja i ponašanja. 

Kao lideri u polju promišljanja o dobrobiti na radnom mestu, istražujemo i dajemo savete o trenutnim pristupima za dobrobit koji se odnose na projekte za kancelarije,coworking prostor,radne prakse i angažovanje zaposlenih na osnovu čega ljudstvo i radni prostor prevazilaze svoj potencijal.


Povećana ušteda i učinak zaposlenihPoboljšano radno okruženje ne predstavlja samo put ka srećnijim radnicima, već i ka smanjenju troškova. Konsolidacijom i poboljšanjem vašeg poslovnog prostora, možemo da stvorimo okruženje koje podstiče saradnju i inovaciju, što, zauzvrat, dovodi do angažovanja zaposlenih i povećanja stepena zadovoljstva.

Dobrobit koja proističe iz optimizovanih radnih okruženja i holističkog upravljanja popunjenošću predstavlja merljive vrednosti. To podrazumeva uštedu na troškovima za nekretnine, smanjenje ugljeničnog otiska, privlačenje i zadržavanje talentovanog osoblja i analizu podataka koja pokazuje u kojoj meri vaša imovina služi vašem poslovanju.

CBRE-ov tim za radni prostor i kapacitet je, u proseku, ostvario 20% uštede na troškovima za iskorišćenost kroz smanjenje upražnjenih mesta, efikasan dizajn i nove prakse raspodele prostora.