Tipovi nekretnina

Hoteli

Pružamo kreativnu, praktičnu ugostiteljsku ekspertizu na svim glavnim tržištima, podržanu sofisticiranom platformom usluga.

$name
Naši stručnjaci za hotele i ugostiteljstvo koriste poznavanje tržišta i globalne veze kako bi pomogli klijentima da se snađu u jedinstvenim izazovima ulaganja i upravljanja hotelskim nekretninama. Strateški pravac i operativni saveti vam omogućavaju da ostanete značajno ispred na ovom tržištu u razvoju.

Predano rukovodstvo i timovi u Americi, EMEA i Azijsko-pacifičkom regionu premošćuju geografske regione i organizacione granice. Mi spajamo lokalne uvide sa ovom globalnom mrežom, kako bismo neprimetno isporučili prekogranične zadatke. Pružanje jasnih saveta i strateškog razmišljanja u različitim grupama usluga – uključujući investicionu prodaju, dugovanja i strukturirane finansije, savetovanje i procenu – osiguravajući da institucije, pojedinci, investitori i zajmodavci mogu da iskoriste svoje hotele na najbolji način.

Usluge

Povezana istraživanja

  • Bez obzira na prepreke, CBRE-ovo detaljno razumevanje vašeg poslovanja će vam pomoći da predvidite rizik i minimizirate poremećaje.

  • Iskoristite potencijal svakog prostora zahvaljujući stručnim informacijama koje transformišu okruženje bez obzira na tip nepokretnosti i industriju.

  • Optimizujte svoju strategiju ulaganja u nekretnine pomoću stručnih uvida. Naša istraživačka platforma kombinuje sveobuhvatne podatke sa dubinskom ekspertizom tržišta kapitala u različitim geografskim područjima i tipovima imovine.

Kontakt