Transformacija poslovnih rezultata

Globalna rešenja za radni prostor

Ostvarite transformacione, strateške poslovne rezultate za vaše preduzeće uz integraciju celovitih globalnih rešenja za radni prostor.

integrated-outsourcing-hero-972x1296_new_a-(1)

Ukratko

Globalna rešenja za radni prostor

Današnji lideri u svetu korporativnih nekretnina su pred izazovom da postignu značajne rezultate u smanjenju troškova korišćenja prostora, dekarbonizaciji, angažovanju zaposlenih i hibridnim rešenjima na radnom mestu.

Kroz strateško poslovno angažovanje, uvid u podatke i stalne inovacije, mi isporučujemo integrisana rešenja koja poboljšavaju vaše iskustvo zaposlenih, omogućavaju troškovnu efikasnost, smanjuju rizik i stvaraju opipljivu vrednost u vašem portfoliju.

Rezultati – Fokusirani pristup

CBRE razume da su svaki klijent i svaki portfolio jedinstveni, i nudimo rešenja koja su fleksibilna i sveobuhvatna na osnovu vaših poslovnih ciljeva. Bilo da podržavamo globalni portfolio ili pomažemo lokalnim potrebama, imamo proizvode i usluge koji osiguravaju kontrolu troškova, operativnu izvrsnost, zadovoljstvo zainteresovanih strana i rešenja prave veličine.

Od kratkoročnih odluka do razvoja dugoročne strategije, sarađujemo sa našim klijentima kako bismo otkrili rešenja za jedinstvene organizacione potrebe i otkrili mogućnosti za postizanje strateških poslovnih rezultata širom sveta.

 1. Strateško partnerstvo

  Stručnjaci smo za stvaranje strateških odnosa u lancu snabdevanja, tehnologiji i partnerima u industriji, kako bismo pružili lokalnu specijalizaciju i izvrsnost usluga – donoseći sve CBRE mogućnosti našim klijentima. Možemo da ulažemo u strateška partnerstva da bismo poboljšali usluge koje dobijate i omogućili pristup vođen ESG principima, integracijom održivih rešenja koja utiču na zaposlene, saradnike i zajednice.
 2. Integrisana rešenja

  Globalni stručnjaci isporučuju lokalna rešenja koja su u skladu sa vašim poslovnim ciljevima, od iskustva zaposlenih i zadovoljstva zainteresovanih strana, do operativne izvrsnosti i samoisporuke. Nijedan drugi provajder usluga ne može da pruži usluge upravljanja objektima, upravljanja projektima i savetodavnih i transakcijskih usluga sa mogućnošću da otključa transformacionu vrednost i ostvari najveći finansijski uticaj.
 3. Opravdana izvrsnost

  Naš operativni model pruža jednu tačku odgovornosti fokusiranu na optimalno prilagođavanje naših usluga kako bismo omogućili dostizanje vaših ciljeva. Ovo omogućava pronicljivo donošenje odluka o troškovima, kvalitetu, brzini, riziku i iskustvu. Naša globalna mreža i platforme za upravljanje znanjem dosledno beleže i isporučuju najbolje prakse i rešenja našim timovima kako bi ostvarili nove nivoe vrednosti.
 4. Podaci i uvidi

  Ulažemo u naše ljude i tehnologiju što nam omogućava da prikupimo podatke bez premca, obezbedimo tačnost i pružimo uvide koji se mogu primeniti za složene izazove. CBRE-ove sposobnosti i posvećenost kapitala i intelektualnih resursa pokreću rezultate svetske klase.

Rešenja za održivost

Ubrzajte svoj put do nulte emisije gasova sa efektom staklene bašte, poboljšajte otpornost i pouzdanost vaše nekretnine i smanjite ukupne troškove vlasništva u okviru svog portfolia kroz operativni model integrisanog upravljanja objektima.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828-(1)

Istaknute usluge

Kontakt

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.