Transformacija poslovnih rezultata

Rešenja za održivost

Donosite poslovne kritične odluke tako što ćete upravljati rizikom održivosti u svojim portfeljima. Savetovanje o životnom ciklusu imovine i pomoć u izgradnji vaše održive budućnosti.

esg-consultancy-hero-972x1296 (3)

Integrisana rešenja za energiju i održivost

Kao što pokazuju naši naučno zasnovani ciljevi, korporativne obaveze i količina nekretnina kojima upravljamo u ime naših klijenata, igramo značajnu ulogu u ograničavanju porasta globalnih temperatura. Upravljanje objektima je ključno za održivost, a sa našom mešavinom timova na licu mesta, stručnjaka za predmetnu oblast i partnera u lancu snabdevanja, poboljšavamo efikasnost i održivost operacija objekata.

Ciljevi kompanije CBRE zasnovani na nauci

  • Smanjenje od 68% u globalnim operacijama emisija gasova staklene bašte obima 1 i 2 do 2035. u odnosu na nivoe iz 2019. Godine
  • 79% smanjenje emisija po kvadratnoj stopi u objektima kojima CBRE upravlja za zakupce do 2035. Godine
  • 67% smanjenje emisija po kvadratnoj stopi u objektima kojima CBRE upravlja za investitore do 2035. Godine
  • 100% obnovljiva električna energija do 2035. godine, uključujući prelazak našeg voznog parka na električna vozila

Naš pristup

Naš cilj je da smanjimo ukupne troškove posedovanja portfolija naših klijenata i njihov put do nulte emisije vrednosti kao prelaznog programa koji se primenjuje preko operativnog modela integrisanog upravljanja objektima, koji zahteva snažnu koordinaciju, saradnju i sisteme koji rade u celom lancu vrednosti u okviru snažne upravljačke strukture.

Naš program

Naša metodologija objedinjuje talenat, sposobnosti i iskustvo globalnog vlasnika imovine, investitora i menadžera kako bi se postigle obaveze u pogledu neutralisanja ugljenika, poboljšala otpornost portfolija i smanjili troškovi životnog ciklusa imovine, dok se umanjuju rizici i zastoji u operacijama kompanije kada se ove promene primenjuju

CBRE Korporativna odgovornost

Saznajte više o našim dostignućima kao lidera u industriji komercijalnih nekretnina po pitanjima životne sredine, društva i upravljanja (ESG).

cbre-corporate-responsibility_936x753 (1)

Naši eksperti

  • Slađana Popović

    Director, Country Head Bulgaria | Head of ESG & Sustainability Services SEE

    Fotografija Slađana Popović

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.