Upravljanje nepokretnostima i portfolijima

Integrisani Facilites Management

Od jedne linije usluga na jednoj lokaciji, do potpuno integrisanog rešenja za upravljanje objektima na globalnom nivou, CBRE isporučuje najbolja rešenja u klasi koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve u pogledu operativne efikasnosti, održivosti i iskustva na radnom mestu.

facilities-managment-hero-972x1296_a (2)

Naš integrisani pristup

Posedujemo najveći tim stručnjaka za integrisane Facilities Management usluge u svetu — visoko kvalifikovane timove koji vam pomažu da ispunite svoje velike i male poslovne ciljeve širom sveta. Od postizanja nultih emisija gasova koji izazivaju efekat staklene bašte, do smanjenja rizika, naš tim koristi optimizovani model pružanja usluga za upravljanje svakim aspektom vašeg objekta.

Naš globalni pristup ogleda se u pružanju tehničkih usluga koje se zasnivaju na tehnologiji obima podataka i preduzeća, kao i saradnjom sa najboljim i najraznovrsnijim dobavljačima u industriji. Sami izvršavamo radne naloge za tehničko održavanje po nižim ukupnim troškovima po radnom nalogu od industrijskih dobavljača, dosledno pomažući stotinama preduzeća da dobiju superiorne stope odgovora, vreme rada bez prekida, kao i sveukupno zadovoljstvo korisnika.

Šta možemo da učinimo za vas

Pružamo brže i pametnije transformativne rezultate u velikom obimu

facilities-management-flex-image-1-(1)
Obezbedite pouzdane i efikasne operacije
Optimizujte troškove, smanjite rizik i poboljšajte ukupan kvalitet usluge, usklađenost i bezbednost vaše zgrade ili portfelja kroz vrhunske talente, procese i tehnologiju u ovoj industriji.
facilities-management-flex-image-2-(1)
Ostvarite ciljeve održivosti
Kreirajte strategiju za svoje ciljeve održivosti u koje možete da verujete, izvršite svoj plan kako biste ispunili i premašili svoje ciljeve i uklonite emisije ugljenika iz svog portfelja.
facilities-management-flex-image-3-(1)
Poboljšajte iskustvo na radnom mestu
Učinite radno okruženje privlačnim, omogućite hibridni rad, privucite, angažujte i zadržite svoj talenat kroz iskustvo zaposlenih po meri.

Rešenja skrojena prema vašim potrebama

Ostvarite potencijal vašeg objekta

Tehničke usluge

Optimizujte svoje operativne troškove, smanjite rizik, poboljšajte bezbednost, usklađenost i povećajte vreme neprekidnog rada pomoću vodećih tehničkih talenata, tehnologije, alata i strategija održavanja.


Pametna FM rešenja

Povećajte efikasnost i operativnu pouzdanost uz smanjenje emisije ugljenika i troškova uz pomoć povezane automatizacije zgrada, IoT rešenja i rešenja za analizu podataka koja koriste sinergiju ljudi, procesa i integrisane tehnologije.


Optimizacija sredstava

Smanjite troškove životnog ciklusa objekta, poboljšajte performanse i pouzdanost i smanjite emisije ugljenika nadogradnjom, optimizacijom, naknadnom ugradnjom i praćenjem sistema u vašoj zgradi ili portfoliju.


Održivost

Strateški akcioni ciljevi za klijenate sa ciljem smanjenja emisije ugljenika, postizanja energetske efikasnosti, očuvanje vode, biodiverziteta i smanjenje otpada.


Usluge iskustva na radnom mestu

Transformišite svoje radno okruženje u odredište po izboru putem usluga koje su usredsređene na ljude, pomoću tehnologija usredsređenih na povećanje angažovanja zaposlenih, optimizovanje učinka i pružanje smislenih uvida u radni prostor.

Ključ u ruke

Zahvaljujući „ključ u ruke“ sistemu za svaki angažman, mi smo vaša jedinstvena tačka kontakta za ceo tim za isporuku, upravljamo svakim elementom lanca snabdevanja, podstičemo efikasnost tokom projekta i sažimamo raspored isporuke kako bismo bezbedno proizveli brže rezultate.

Globalna rešenja za radni prostor

Ostvarite transformacione, strateške poslovne rezultate za vaše preduzeće uz integraciju celovitih Globalnih rešenja za radni prostor (GWS)

global-workplace-solutions

Industrije kojima pružamo usluge

 • Facilites Management Telekomunikacionih, medijskih i tehnoloških nepokretnosti

  Nudimo integrisana rešenja za Facilities Management objektima za telekomunikacione, medijske i tehnološke kompanije u svakoj fazi.

 • Facilities Management objekata za finansijske usluge

  Implementirajte globalno konzistentno iskustvo upravljanja objektima istovremeno čuvajući svoj brend.

 • Facilities Management Industrijskih i logističkih nepokretnosti

  Ostvarite merljive superiorne Facilities Management rezultate u svim vašim industrijskim i logističkim objektima.

 • Facilities Management zdravstvenih ustanova

  Stvaranje merljivih superiornih rezultata za klijente poboljšanjem iskustva pacijenata kroz bezbedna, angažovana i visokoefikasna okruženja nege.

 • Upravljanje energetskim, naftnim i gasnim objektima

  Integrisano upravljanje objektima u okviru globalno konzistentnog, revidiranog i bezbednosnog operativnog modela.

 • Facilities Management ustanovama za prirodne nauke

  Ostvarite vrhunske Facilities Management rezultate u vašim laboratorijama, proizvodnom prostoru i kritičnim okruženjima.

 • Upravljanje infrastrukturom, odbrambenim i javnim preduzećima

  Unapređenje misije i finansijske otpornosti kroz rešenja za strateško upravljanje.

 • Facilities Management maloprodaje i na više lokacija

  Optimizujte performanse i operacije svojih maloprodajnih objekata pomoću tehnologije i rešenja zasnovanih na podacima.

Naš rukovodeći tim

Facilities Management trendovi kretanja troškova 2022

Otkrijte detaljna istraživanja i uvide u troškove FM radi donošenja odluka na osnovu objektivnih podataka.

$name

Povezana istraživanja