Korporativna odgovornost

Praksa

Pridržavamo se najviših standarda upravljanja, etike i usklađenosti uz pružanje izuzetnih rezultata.

CR-practices-hero-972x1296

Ukratko

Rigorozno rukovođenje našim vrednostima osigurava da uvek služimo našim klijentima, akcionarima i zaposlenima sa najvećim integritetom.

Etika i usklađenost

Svakodnevno poslujemo na pravi način utelovljujući naše RISE vrednosti:

  • POŠTOVANJE: Delujemo uzimajući u obzir različite perspektive i otvoreno delimo informacije kako bismo inspirisali poverenje i podstakli saradnju.
  • INTEGRITET: Nijedan pojedinac, posao ili klijent nije važniji od naše posvećenosti našoj kompaniji i onome za šta se zalažemo.
  • USLUGA: Pristupamo izazovima sa entuzijazmom i marljivošću, gradimo dugoročne odnose povezujući prave ljude, kapital i mogućnosti.
  • IZVRSNOST: Neumorno se fokusiramo na stvaranje pobedničkih rezultata za naše klijente, zaposlene i akcionare.

Ovim vrednostima rukovodimo se u svemu što radimo. Oni su osnova naših Standarda poslovnog ponašanja i našeg programa i pristupa etici i usklađenosti u CBRE-u.

Nabavka

Raznolikost dobavljača

CBRE se obavezao da će potrošiti milijardu dolara poslujući sa različitim dobavljačima 2021. i da će za pet godina budžet povećati na 3 milijarde dolara

Kodeks ponašanja dobavljača

Pokrivajući sve, od ljudskih prava i radnih praksi do antikorupcijskih i ekoloških politika, ovaj dokument utvrđuje očekivanja za poslovno ponašanje dobavljača u radu sa kompanijom CBRE i našim klijentima.

Izjava o ropstvu i trgovini ljudima

Imamo pristup nulte tolerancije prema modernom ropstvu i preduzimamo proaktivne korake da smanjimo rizik od kršenja ljudskih prava u našem lancu snabdevanja.