Oblast poslovanja

Bankarske i finansijske usluge

Svakom klijentu pružamo dosledno globalno bankarsko iskustvo, istovremeno čuvajući vaš brend.

$name
Poznajemo vaša tržišta i primenjujemo odgovarajuću veštinu i iskustvo da savetujemo i nudimo rešenja, obezbeđujući doslednu uslugu u trenutnim i budućim tržištima. Steknite samopouzdanje znajući da su vaši stručnjaci za finansijske usluge i vaši poslovni partneri ujedno i vaše komšije.

Naši stručnjaci za finansijske usluge sarađuju sa globalnim, regionalnim i lokalnim bankama, kompanijama za hartije od vrednosti i osiguravajućim kućama kako bi ostvarili prednost i pripremili se za budućnost, baveći se kritičnim izazovima.

Isporučujemo prilagođena rešenja za širok spektar radnih mesta, uključujući kancelarije, sedišta kompanije, maloprodaju, data centre i kritična okruženja. Naša rešenja pokrivaju svako radno mesto.

Povezana istraživanja

  • intelligent-investment-1384x460-(1)

    Optimizujte svoju strategiju ulaganja u nekretnine pomoću stručnih uvida. Naša istraživačka platforma kombinuje sveobuhvatne podatke sa dubinskom ekspertizom tržišta kapitala u različitim geografskim područjima i tipovima imovine.

  • creating-resilience-hero-2760x828

    Bez obzira na prepreke, CBRE-ovo detaljno razumevanje vašeg poslovanja će vam pomoći da predvidite rizik i minimizirate poremećaje.

  • the-future-of-work-hero-2768x920

    Kako i gde se posao obavlja se suštinski promenilo. Naši najnoviji podaci i rešenja pomažu vam da razumete, predvidite i utičete na budućnost rada.

Kontakt