Sa širim i detaljnijim sposobnostima od svake druge kompanije, CBRE je vodeći konsultant u svetu za nekretnine i investiciono poslovanje sa punim obimom usluga.

CBRE Group, Inc. je najveći svetski konsultant za komercijalne nekretnine i investiciona firma sa prihodima od 14,2 milijardi dolara u 2017. godini i više od 80.000 zaposlenih (bez povezanih društava). CBRE je uključen na listu Fortuna 500 od 2008. godine i rangiran na 207. mestu 2018. godine. Takođe je 16 godina zaredom proglašavan najboljim brendom u industriji od strane kompanije Lipsey, a imenovan je i za Fortuninu nagradu „Najcenjenije kompanije“ u sektoru nekretnina šest godina zaredom. Trguje akcijama na Njujorškoj berzi pod simbolom „CBRE“.

CBRE nudi širok spektar integrisanih usluga uključujući objekte, transakcije i upravljanje projektima; upravljanje imovinom; upravljanje investicijama; procene i vrednovanje; zakup imovine; strateško savetovanje; prodaja imovine; hipotekarne usluge i razvojne usluge. 


Naše RISE Vrednosti

Respect (Poštovanje)

Uvažavamo tuđe ideje i otvoreno delimo informacije kako bismo nadahnuli poverenje i podstakli saradnju.

Integrity (Integritet)

Nijedna osoba, nijedan posao, nijedan klijent nije važniji od naše predanosti našoj kompaniji i od onoga za šta se zalažemo.

Service (Usluge)

Prilazimo izazovima naših klijenata entuzijastično i marljivo, i na taj način gradimo dugotrajne odnose povezivanjem pravih osoba, kapitala i mogućnosti.

Exellence (Veština)

Bespoštedno se fokusiramo na stvaranje dobitnih rezultata za naše klijente, zaposlene i akcionare.

 

Naše Prekretnice


CBRE je naširoko poznat kao najvažniji autoritet za komercijalne nekretnine.

PREGLED PREKRETNICA

Naš Istorijat


Otkrijte kako je CBRE postajao najveća svetska konsultantska kompanija u oblasti nekretnina.

PREGLED ISTORIJATA