Mi smo predani odgovornim i održivim poslovnim praksama


Mi u CBRE-u ozbiljno shvatamo uticaj koji imamo na naše klijente, dobavljače, zaposlene, zajednice i akcionare. Naš cilj je da budemo široko prepoznatljivi po načinu poslovanja, kao što smo prepoznatljivi i po kvalitetu usluga koje pružamo.
Usmeravamo našu pažnju na oblasti za koje verujemo da možemo imati najveći uticaj:
  • pomažući da se ublaži uticaj izgrađenog okruženja na klimatske promene;
  • koristeći naš talenat, energiju i resurse kako bismo poboljšali kvalitet naših zajednica i živote drugih, i 
  • pomažući našim ljudima da ostvare svoj pun potencijal pružajući im sigurno i etičko radno okruženje.

 

 

 

Izveštaj o Korporativnoj Odgovornosti

2017 CR Report Izveštaj o korporativnoj odgovornosti. S obzirom na to da stalno procenjujemo naš napredak, naša strategija o korporativnoj odgovornosti je zasnovana na opipljivoj posvećenosti, a naš učinak se ocenjuje na godišnjem nivou i procenjuje na osnovu spoljašnjeg izveštaja. Naš CR izveštaj iz 2016. godine „Izgradnja veza“, proizveden je u skladu sa standardima Globalne inicijative za izveštavanje (GRI) na ključnom nivou i uključuje napredak kompanije ka implementiranju Deset principa Globalnog dogovora Ujedinjenih Nacija.

CBRE proizvodi izveštaj o korporativnoj odgovornosti na godišnjem nivou od 2007. godine. Arhivirani izveštaji mogu se pronaći ovde. 

Prednost sa sobom nosi odgovornost

 

CBRE nastavlja da gradi na našem temelju odgovornih poslovnih stubova. Istražite oblasti našeg fokusa u daljem tekstu.

Zajednice i Davanja

U CBRE-u, mi smo posvećeni ispunjenju naše uloge odgovornog poslovanja, tako što podržavamo i dodajemo vrednost zajednicama u kojima žive i rade naši zaposleni, kao i zajednicama kojima je to najviše potrebno.

Održivost životne sredine

Odgovorni smo i imamo mogućnost da na najmanju moguću meru svedemo uticaj na životnu sredinu tako što utičemo na način izgradnje objekata, nabavke, upravljanje, zakup i prodaju.

Zdravlje i Bezbednost

Širom sveta smo poznati po našoj predanosti zaštiti naših zaposlenih, klijenata i zajednica.

Nabavka

Više smo fokusirani na našu mogućnost da koristimo naš multimilijarderski, globalni lanac snabdevanja kako bismo promovisali održive poslovne prakse.