Investiranje, finansiranje i vrednost

Tržišta kapitala

Steknite proaktivne uvide i strategije koje otključavaju vrednost, podstiču prinos i poboljšavaju rezultate vaših investiranja u nekretnine u svim geografskim oblastima i u svim klasama imovine.

$name

Investicione nepokretnosti

Kao svetski lider u akviziciji i raspolaganju nekretninama koje donose prihod za vlasnike i korporativne korisnike, koristimo duboko poznavanje tržišta, ekspertizu u transakcijama, odnose od poverenja i besprekorno izvršenje da bismo predviđali trendove, upravljali kapitalom i ostvarili maksimalne prinose.

Dugovanja i strukturirano finansiranje

Kreiramo inovativne opcije za bilo koji kapitalni zahtev koristeći opsežne uvide u transakcije, čvrste odnose sa zajmodavcima i zaštićenu tehnologiju.

Bankarske usluge za investiranje u nekretnine

Pružamo opsežno znanje, pristup investitorima i strateške savete u čitavom spektru investicionog bankarstva, uključujući savetovanje o spajanju i preuzimanju, plasmanu akcija i sekundarnom LP trgovanju.

2023 SEE Real Estate Market Outlook

CBRE odeljenje istraživanja tržišta daje pregled aspekata ekonomije, kretanja tržišta poslovnog prostora, industrijskih, maloprodajnih tržišta nepokretnosti i tržišta kapitala za 2023. godinu i nakon toga u region Jugoistočne Evrope.

Hero-SEE-MO2023-Belgrade-2052x1368

Tipovi nekretnina

  • Najsveobuhvatnija svetska platforma nudi vam inovativna rešenja za vaše potrebe, bilo da ste korporativni korisnik ili investitor u kancelarijski prostor.

  • Predstavljamo najveću platformu za industrijske nekretnine na svetu, koja nudi integrisani paket usluga za zakupce i investitore.

  • Sa integrisanim rešenjima, jedinstvenim uvidom i iskustvom bez premca, isporučujemo rezultate za trgovce na malo, ugostitelje, investitore i vlasnike.

  • Pružamo kreativnu, praktičnu ugostiteljsku ekspertizu na svim glavnim tržištima, podržanu sofisticiranom platformom namenjenom uslužnom sektoru.

  • Otključajte potencijal vaše stambene nekretnine uz pomoć investicija, finansiranja, procene, prodajne strategije.

Naš rukovodeći tim

Povezana istraživanja