Tipovi nekretnina

Data centri

CBRE ima preko 25 godina iskustva u upravljanju stručnim timovima koji nude konsultantske, savetodavne i transakcijske usluge, upravljanje projektima i usluge integrisanog rada data centara.

data-centres-hero-972x1296 (1)

Ukratko

Od operacija, savetovanja do transakcija i vodećeg istraživanja tržišta, CBRE je jedina globalna kompanija koja pruža pun servis usluga za data centre.

Bez obzira da li želite da razvijete, izgradite, kupite, prodate ili upravljate i modernizujete jedan data centar ili ceo portfolio, mi smo stručnjaci za rešavanje složenih izazova za jedan od najdinamičnijih tipova imovine u industriji. Spajanjem tržišne ekspertize sa lokalnim znanjem, isporučujemo sveobuhvatna rešenja koja vas drže ispred relevantnih trendova i tehnologija.

Povezana istraživanja

  • Izgradite održiviju budućnost zahvaljujući uvidima u najnovije propise i tehnologije koje utiču na donosioce odluka i našu industriju.

  • Iskoristite potencijal svakog prostora zahvaljujući stručnim informacijama koje transformišu okruženje bez obzira na tip nepokretnosti i industriju.

  • Optimizujte svoju strategiju ulaganja u nekretnine pomoću stručnih uvida. Naša istraživačka platforma kombinuje sveobuhvatne podatke sa dubinskom ekspertizom tržišta kapitala u različitim geografskim područjima i tipovima imovine.

Kontakt

  • Boško Tomašević

    Managing Director SEE

    Fotografija Boško Tomašević