Transformacija poslovnih rezultata

Adaptacija za ponovnu upotrebu

Ostvarite pun potencijal svojih resursa sa timom stručnjaka koji rade zajedno da bi istražili sve predviđene upotrebe, brzo i agilno.

adaptive-resuse-hero-new-972x1296

O usluzi

Ubrzani prelazak na kupovinu putem e-trgovine, povećana fleksibilnost okruženja na radnom mestu i evoluirajuće navike potrošača doveli su do toga da mnogi investitori ispituju svoje nekretnine iz nove perspektive. Naše decenije iskustva u svim dimenzijama nekretnina mogu odvesti vašu imovinu dalje od revitalizacije i renoviranja u potpuno iznova osmišljenu upotrebu koja će i optimizovati rad i povećati vrednost.

Ekspertiza zasnovana na podacima za snažne rezultate

Bilo da je vaš cilj da oslobodite, zadržite, dokapitalizujete, repozicionirate, ponovo prodate ili ponovo razvijete svoju imovinu, kompanija CBRE vam može pomoći da proverite najbolju upotrebu vaše nekretnine, a zatim da je izgradite, upravljate njome, koristite je ili prodate.

Tipovi nekretnina

  • Pružamo kreativnu, praktičnu ugostiteljsku ekspertizu na svim glavnim tržištima, podržanu sofisticiranom platformom namenjenom uslužnom sektoru.

  • Predstavljamo najveću platformu za industrijske nekretnine na svetu, koja nudi integrisani paket usluga za zakupce i investitore.

  • Najsveobuhvatnija svetska platforma nudi vam inovativna rešenja za vaše potrebe, bilo da ste korporativni korisnik ili investitor u kancelarijski prostor.

  • Sa integrisanim rešenjima, jedinstvenim uvidom i iskustvom bez premca, isporučujemo rezultate za trgovce na malo, ugostitelje, investitore i vlasnike.

Naš rukovodeći tim

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.