Transformacija poslovnih rezultata

Analitika maloprodaje

Bilo da je vaš brend u razvoju ili je nacionalno prisutan, proverite svoje maloprodajne odluke i napravite pametnije izbore lokacija koristeći nauku o podacima s našom prilagođenom platformom za analitiku.

retail-anayltics-hero-972x1296

Znanje i tehnologija bez premca

Naša platforma Analitika maloprodaje pruža kritični kontekst, uvid zasnovan na nauci i transparentnost koji su vam potrebni da biste vizuelizovali i razumeli svoj portfolio kroz interaktivna tehnološka rešenja i zaštićene skupove podataka. Od osnovnih mapa lokacija do složenog prediktivnog modeliranja, pružamo niz rešenja za informisanje vaše strategije lokacije.

Duboko holistički pristup

Koristeći modele predviđanja, veštačku inteligenciju i razne analitičke tehnike, pružamo više tačaka provere za vašu analizu i nudimo potpunu transparentnost u našim modelima. Takođe uključujemo osvežavanja modela i ažuriranja podataka da bi vaš sistem bio u „realnom vremenu”. Analitika može biti komplikovana, pa vas naše posvećeno osoblje za podršku vodi pri svakom koraku.

CBRE Savetovanje

Uvidi zasnovani na podacima su ključni za ostvarivanje punog potencijala vašeg poslovanja. Saznajte više o tome kako naši stručnjaci za analitiku maloprodaje pružaju sveobuhvatna rešenja i izvršne strategije.

consulting-cta-breaker-1424x1068

O maloprodaji

Otkrijte kako sveobuhvatan skup maloprodajnih ponuda i stručnost kompanije CBRE mogu uticati na vrednost vaše kompanije.

Naš rukovodeći tim