Planirajte, iznajmite i uselite se

Rešenja za fleksibilni kancelarijski prostor

Potrebe za kancelarijama su se drastično promenile, čineći fleksibilni kancelarijski prostor ključnim za vaše radno okruženje. Iskoristite znanje, tržišnu ekspertizu i iskustvo našeg tima da biste doneli informisane odluke o uključivanju fleksibilnosti u svoj portfolio.

flex-space-hero-972x1296

Duboka ekspertiza, holistički pristup

Kao najveći broker fleksibilnog prostora na svetu, imamo podatke u realnom vremenu o 70% globalnog agilnog tržišta i iskusan tim fleksibilnih stručnjaka širom sveta. Naši klijenti se kreću od najsofisticiranijih agilnih korisnika do najmanjih start-upova. Unosimo naše najbolje savete, podatke i kreativnost u svaku transakciju, bez obzira koliko mala ona bila.

Znanje i tehnologija bez premca

Alati koje smo razvili, kao i usluge,  pružiće vam besprekorno iskustvo fleksibilnog kancelarijskog prostora koje se koristi za izradu strategije i ispunjavanje vaših potreba za fleksibilnim prostorom.

  • F.A.S.T (Flexible Availability and Survey Tool - Fleksibilni alat za dostupnost i anketiranje) koji izveštava uživo o inventaru i dostupnosti kod velikih provajdera fleksibilnog prostora.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator - CBRE Kalkulator agilnog zakupa), koji brzo i precizno upoređuje cenu tradicionalnih sa fleksibilnim opcijama zakupa kancelarija.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0, Poznavanje tržišta 2.0), interaktivna baza podataka koju pokreće mašinsko učenje za agilnu pokrivenost provajdera i tržišne cene.
  • DYNAMO (View and Optimize - Vidi i optimizuj), optimizuje vaš portfolio, maksimizira uštede i identifikuje globalne partnere provajdera.

Sveobuhvatna rešenja i izvršive strategije

Naš iskusni tim pregovara o najboljim uslovima koji odgovaraju vašem poslovanju. Isporučujemo sveobuhvatna rešenja - od fleksibilnih portfolio rešenja i struktura ugovora, i određivanja opcija cena i pregovora do partnerstva sa agilnim operaterom.

CBRE Savetovanje

Optimizacija troškova je ključna za ostvarivanje punog potencijala vašeg poslovanja.  Saznajte više o tome kako naši stručnjaci pružaju sveobuhvatna rešenja i izvršive strategije.

Istražite usluge savetovanja

Povezane usluge

Naš rukovodeći tim