Planirajte, iznajmite i uselite se

Rešenja za radni prostor

Otključajte snagu svog radnog prostora uslugama dizajna, isporuke i upravljanja usmerenim na korisnika koje pokreću poslovnu strategiju, inspirišu ljudske performanse i povećavaju angažovanje zaposlenih.

workplace-solutions-hero-972x1296

Duboka ekspertiza, holistički pristup

Dinamične organizacije zahtevaju visokoefikasna, integrisana rešenja na radnom mestu koja su blisko povezana sa očekivanjima zaposlenih i strateškim ciljevima. Naš raznovrsni tim stručnjaka za strategiju radnog mesta, organizacioni dizajn, promene i transformaciju, dizajn i upravljanje zauzetošću može da identifikuje mogućnosti za smanjenje i preraspodelu nedovoljno iskorišćenog prostora, poboljša iskustvo zaposlenih, efikasno upravlja promenama i uskladi kulturu i radne procese kako bi pružio izuzetna mesta za rad.

Tehnologija bez premca

Naša interaktivna platforma za tehnologiju radnog prostora pruža kritični kontekst, uvid i transparentnost koji su vam potrebni da biste vizuelizovali i razumeli svoj portfolio. Od prostornog planiranja i programiranja do tačne i brze procene projekta, pružamo niz tehnoloških rešenja radi informisanja vaše strategije radnog prostora.

Sveobuhvatna rešenja i izvršive strategije

Sa sveobuhvatnim procesom, zasnovanom na podacima, definišemo holistička rešenja za radni prostor koja zadovoljavaju vaše jedinstvene organizacione potrebe. Naše preporuke zasnovane su na najvećem portfoliju prostornih i troškovnih referentnih vrednosti u industriji kako bismo vam pružili jasnoću i pomogli vam da ih s poverenjem primenite.

Zamislite i ostvarite vaše buduće radno mesto

  • Strategija radnog prostora – Definišite tačne zahteve za svoj budući radni prostor kroz istraživanje usmereno na korisnika.
  • Dobrobit na radnom mestu – Obezbedite holistički pristup zdravlju i udobnosti zaposlenih.
  • Dizajn – Prevedite svoju strategiju i kulturu u izgrađeno okruženje.
  • Tehnološke usluge na radnom mestu – Obezbedite da tehnologija podržava besprekorno radno iskustvo uz naš potpuni paket usluga tehnološkog konsaltinga, dizajna i upravljanja projektima.
  • Upravljanje zauzetošću – Održite i prilagodite svoj novi radni prostor tako da ispunjava buduće zahteve.
  • Upravljanje promenama – Pripremite svoje ljude da vode, usvajaju i održavaju promene.
  • Organizacioni dizajn – Podstaknite transformaciju i poboljšajte efikasnost organizacije.

Naši tehnološki proizvodi

Povezane usluge

Kontakt

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.