Transformacija poslovnih rezultata

Poslovna analitika

Odgovarajte na smislena, praktična pitanja i stvorite stvarnu priliku za svoje poslovanje pomoću rešenja koja koriste moć podataka za lidere u oblasti nekretnina. 

business-anayltics-hero-972x1296

O usluzi

Podaci i uvidi su srž našeg poslovanja i sposobnosti da za klijente kreiramo odlične rezultate. Koristimo pristup usredsređen na normalizaciju, automatizaciju i integraciju podataka da bismo rešili najsloženije dileme kompleksnih podataka sa kojima se suočavaju lideri u oblasti nekretnina. Od prikupljanja informacija iz različitih sistema do obezbeđivanja tačnosti podataka, naš tim je dizajniran da tumači podatke kako bi se donele informisane, osmišljene strateške odluke. 

Naša značajna ulaganja u ljude i tehnologiju omogućila su nam da prikupimo podatke bez premca, osiguramo tačnost i pružimo praktične uvide kako bismo pomogli liderima u oblasti komercijalnih nekretnina da iskoriste priliku.

Pristup zasnovan na podacima

 1. Konsultativni pristup tehnološkim i analitičkim rešenjima orijentisan na klijenta

  Blisko sarađujemo sa vama kako bismo kreirali rešenja koja koriste podatke iz više izvora (vaših i/ili naših) kako bi podstakli poslovne i operativne uvide koji omogućavaju postizanje strateških rezultata.
 2. Saradnja pruža merljivo rešenje spremno za budućnost

  Radimo na tome da razumemo vaše razvojne ciljeve i prioritete, kao i neophodne podatke, izveštaje i spektar tehnologija potrebnih da bismo vas sreli tamo gde ste danas i ubrzali vaše putovanje. U saradnji sa vama razvijamo tehnološke i analitičke mape puta koje će vam trasirati put.
 3. Neuporedivo skladište podataka

  Naša zaštićena Platforma kompanijskih podataka (EDP) automatizuje protok podataka iz različitih tehnoloških alata koje timovi komercijalnih nepokretnosti koriste u različitim geografskim i uslužnim oblastima, integrišući informacije iz kompanije CBRE, klijentskih i izvora podataka trećih lica. Naša vodeća pozicija na tržištu pruža uvid kroz prediktivnu analitiku, veštačku inteligenciju i mašinsko učenje koje automatizuje tokove posla i podstiče efikasnost.
 4. Upravljanje podacima

  Naš proces upravljanja uključuje osnovne discipline kao što su upravljanje kvalitetom podataka, upravljanje životnim ciklusom informacija, bezbednost i privatnost, kao i prateće discipline koje uključuju arhitekturu podataka, klasifikaciju, reviziju i izveštavanje.

Dodatne mogućnosti

Naš rukovodeći tim

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.