Dizajn i gradnja

Dizajn

Pružamo holističke usluge dizajna uključujući arhitektonsko projektovanje, dizajn enterijera, inženjering, puštanje u rad, upravljanje izgradnjom, projektovanje-izgradnju i upravljanje projektima i programima.

design-hero-image

O usluzi

Naši prilagodljivi, fleksibilni prostori sadrže promišljena rešenja koja inspirišu kreativnost i saradnju.

Idući dalje od funkcionalnih potreba da bi se oblikovali promišljeni prostori, naši posvećeni profesionalci razvijaju izuzetan dizajn sa osmišljenim sveobuhvatnim procesom koji obuhvata programiranje, planiranje, specifikaciju, brendiranje i upravljanje.

Usluge

Naše integrisane usluge na polju arhitekture, dizajna, inženjeringa i savetovanja o nameštaju ubrzavaju put do tržišta i obezbeđuju inženjering vrednosti tokom celog procesa dizajniranja kako bi se održao budžet.

Naše konkurentno angažovanje lanca snabdevanja i upravljanje troškovima omogućavaju kompresiju rasporeda kroz uštedu vremena, inovacije i kvalitet, kao i pristup ukupnim troškovima vlasništva (TCO).

Naše usluge dizajna enterijera prevazilaze funkciju i uključuju dizajn kompletne usluge, testiranje, procenu lokacije i master planiranje, koncept i tehnički dizajn, brendiranje i FF&E.

CBRE Dizajn Kolektiv

Tipovi industrije i nekretnina

Kontakt

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.