Dizajn i gradnja

Objekti i sistemi

buildings-and-systems-basic-hero (1)
Naš geografski raznolik tim nalazi se u neposrednoj blizini klijenata širom sveta. Sa stručnošću u svim kritičnim aspektima građevinskih konstrukcija i materijala - kao i inženjerskih sistema - razvijamo strategije koje optimizuju performanse objekta i operativnu efikasnost. Kombinujući tehničku proveru, usklađenost i sertifikaciju sa puštanjem u rad i inženjerskim dizajnom u jedinstvenu integrisanu organizaciju, možemo brzo preći od razumevanja problema i identifikovanja problema do osmišljavanja rešenja i njegove primene. Ovo pojednostavljuje tačke kontakta, štedi vreme i smanjuje rizik.

Usluge

Savetovanje u vezi sa održivošću građevine

Naš tim se bavi vašim ciljevima održivosti nudeći stručnost u oblasti sertifikacije za LEED, WELL Building Standard, BREEAM, Fitwel, IREM Certified Sustainable Property, BOMA i druge programe. 

Puštanje u rad

Naši profesionalci proveravaju i potvrđuju da su električni, mehanički i vodovodni sistemi pravilno instalirani i da ispunjavaju standarde projektovanja, izgradnje i pokretanja sistema.

Dotrajalost i stavljanje van upotebe

Kreativni saveti sa komercijalnim fokusom, taktičkim strategijama i stručnim pregovorima o upravljanju rizicima od dotrajalosti za zakupodavce i zakupce.

Dizajn inženjeringa


Obučeni inženjeri u oblasti mašinstva, elektrotehnike, vodovoda i zaštite od požara donose široku stručnost u sve aspekte projektovanja i instalacija. Od jednokratnih projekata zamene postrojenja i pojedinačnih nadogradnji sistema, preko celokupnih rekonstrukcija do kompletnog dizajna novih sistema zgrada.

Životna sredina i izvodljivost


Bilo da iznajmljujete, obavljate transakcije, preuređujete ili upravljate zemljištem i objektima, naše usluge će vam obezbediti vodič za razvoj isplativih strategija za ublažavanje uticaja na životnu sredinu.

Usluge obuhvataju detaljnu analizu životne sredine, procene lokacije u pogledu životne sredine, istrage i sanaciju, upravljanje komercijalnim otpadom i procenu rizika vode za piće.

Tehničke dubinske analize


Globalna mreža stručnjaka za tehničku analizu koji se bave svim aspektima kupovine, prodaje i zakupa nekretnina svake vrste, pomaže u identifikaciji tehničkih rizika i obaveza za prodavce, kupce i korisnike. Naši geodeti doprinose potpunoj sveobuhvatnoj analizi pojedinačnih sredstava ili portfolia.

Tipovi Nekretnina

  • Najsveobuhvatnija svetska platforma nudi vam inovativna rešenja za vaše potrebe, bilo da ste korporativni korisnik ili investitor u kancelarijski prostor.

  • Sa integrisanim rešenjima, jedinstvenim uvidom i iskustvom bez premca, isporučujemo rezultate za trgovce na malo, ugostitelje, investitore i vlasnike.

  • Predstavljamo najveću platformu za industrijske nekretnine na svetu, koja nudi integrisani paket usluga za zakupce i investitore.

  • Od operacija, savetovanja do transakcija i vodećeg istraživanja tržišta, CBRE je jedina globalna kompanija koja pruža pun servis usluga za data centre.

Naš rukovodeći tim

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.