Dizajn i gradnja

Ključ u ruke

Izađite brže na tržište, povećajte sigurnost troškova i ostvarite uštede uz naše odgovorno, praktično, upravljanje projektima i programima.

principal-delivery-hero

O usluzi

Naši timovi isporučuju svaki deo vašeg projekta ili programa, od upravljanja ugovorima sa lancem snabdevanja u građevinarstvu do preuzimanja potpune odgovornosti i rizika za zdravlje i bezbednost. Sa ugovorima o isporuci po principu „ključ u ruke” za svako angažovanje, mi smo vaša jedinstvena tačka kontakta za ceo tim za isporuku, koja upravlja svim elementima lanca snabdevanja, obezbeđuje efikasnost u procesu realizacije projekta i skraćuje rokove kako bi bezbedno brže stvarala rezultate.

Smanjujemo rizik za vas tako što sve ugovore o isporuci gotovih energenata i projektni rizik usmeravamo na kompaniju CBRE. Korišćenjem našeg Programa lanca snabdevanja i naših odnosa sa strateškim snabdevačima, pružamo željene uštede u cenama, kvalitet i kontrolu trajanja procesa. S našim transparentnim pristupom utvrđivanju cena, pružamo sigurnost u pogledu troškova kroz rešenja fiksnih cena i prilike za podeljene uštede.

Naš rukovodeći tim

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.