Dizajn i gradnja

Selidba i stavljanje van upotrebe

Upravljajte svojim složenim projektima preseljenja, razgradnje i dotrajalosti sa doslednim pristupom fokusiranim na minimalno vreme zastoja i nulti prekid rada.

move-manage-hero-alt-972x1296

O usluzi

Pružamo čitav spektar rešenja za preseljenje i stavljanje van upotrebe, od planiranja preseljenja, komunikacije i uklanjanja nameštaja do rešavanja dotrajalosti i vraćanja projekata u funkciju.
Nudimo potpuno integrisan pristup, rukovođenje projektima preseljenja, dekomisije i dotrajalosti kroz svaku fazu – kao i usmeravanje i upravljanje internim timovima za podršku i konsultantima – tako da se možete koncentrisati na svoj osnovni posao.

Upravljanje preseljenjem

Smanjite prekide u poslovanju i povećajte zadovoljstvo zaposlenih kroz napredno planiranje i stratešku komunikaciju. Naši posvećeni menadžeri za preseljenje pružaju besprekornu tranziciju, tako da vaše osoblje može biti 100% operativno od prvog dana. Naše usluge uključuju planiranje prostora i zauzetosti, planiranje selidbe, upravljanje i isporuku, kao i planiranje čišćenja i odlaganja.

Stavljanje van upotrebe

Radimo sa našim partnerima u snabdevanju i društvenim preduzećima na doniranju viška nameštaja i opreme u dobrotvorne svrhe, podržavajući i naše i vaše programe društvene odgovornosti preduzeća, istovremeno doprinoseći net-zero ciljevima.

Dotrajalost

Imamo jedan od najiskusnijih timova stručnjaka na svetu. Mi ćemo se pozabaviti vašim izlaskom iz zakupa tako da vi ne morate, stručno ćemo rešiti sve preostale obaveze za vas. Naše pregovaračke veštine su izgrađene na analizi zakupa, tehničkoj stručnosti u građevinarstvu, razumevanju sudske prakse i dotrajalosti, sve u kombinaciji sa uvažavanjem uslova na komercijalnom tržištu.

Naš rukovodeći tim

Otkrijte naše najnovije izveštaje i istraživanja tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi delotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu koja je bez premca u industriji.